Οι Αρκάδες Ζωγράφου ματαίωσαν εκδήλωση για Θ.Κολοκοτρώνη

Posted: Οκτώβριος 15, 2012 in Από αλλού
Ετικέτες:

Όσο η εκδήλωση χρηματοδοτούνταν από  το δήμο για δημόσιες σχέσεις, όλα καλά. Βγάζανε και κάτι δεκάρικους…. Όταν χρειάστηκε να γίνει με ιδία μέσα, ανακαλύψανε την υπαρκτή αδιαφορία του κόσμου.

Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ανακοινώνει ότι φέτος δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη εδώ και 15 χρόνια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ελευθερωτή του Γένους μας Θεόδωρο Κολοκοτρώνη , που γινόταν τέλος Σεπτεμβρίου με την ευκαιρία της επετείου της απελευθερώσεως της Τριπολιτσάς. Οι αιτίες πολλές όπως: 1.Η οικονομική κρίση, 2.Η έλλειψη ενδιαφέροντος από το Δήμο Ζωγράφου να συνεχίσει το θεσμό, 3.Η αδιαφορία του κόσμου να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις κ.α.
Ο Σύνδεσμος πάντως στις 23 Σεπτεμβρίου ετέλεσε μόνον επιμνημόσυνη δέηση προ της προτομής του ήρωα στην ομώνυμη πλατεία στο Γουδή, χωρίς την παρουσία επισήμων και κόσμου, έτσι απλά και απέριττα. Επίσης αντί εξόδων, που θα δαπανώντο για την εκδήλωση, διέθεσε άλλα 200ευρώ στο Σύλλογο Αρκάδων Ν.Ηρακλείου Αττικής, που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του εξωραϊσμού του εγκαταλελειμμένου εδώ και 230 χρόνια τάφου του Κωνσταντή Κολοκοτρώνη, πατέρα του Γέρου του Μοριά, στο χωριό Κυβέλεια της Μάνης.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Advertisements
Σχόλια
  1. Ο/Η Αθηναϊδα λέει:

    Μήπως ξέρετε τι πόσα είχαν λάβει για τις προηγούμενες εκδηλώσεις, γιατί νομίζω θα είναι πολύ ενδιαφέροντα;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s