Η Διοίκηση απέρριψε πρόταση για τη Χρυσή Αυγή.

Posted: Οκτώβριος 26, 2012 in Σκέψεις

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε πρόταση να πάρει απόφαση το Δ.Σ ώστε να μην επιτρέψει τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στη χρυσή αυγή να πάρουν θέση οι παρατάξεις και να ψηφιστεί εκτός ημερήσιας διάταξης. Με ψήφους 23 υπέρ και 8 κατά δεν μπήκε σε κουβέντα καν.

Το επιχείρημα ήταν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Να κάνουμε μερικά σχόλια:

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μία φήμη στη πόλη μας ότι η Χρυσή Αυγή προτίθεται να καταθέσει στεφάνι. Αυτή η φήμη δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά. Το «Τα άκουσα που το συζητούσαν» δεν αποτελεί διασταύρωση.

 1. Αφορμή στάθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ). Αυτή η πρόταση όμως είναι πανελλαδική στάση του συνδυασμού. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τον δήμο μας.
 2. Θα περιμέναμε από το κομουνιστικό κόμμα που στάθηκε πρωτοπόρο στην αντιφασιστική πάλη του λαού μας (και ακόμη από αυτό «τρώει») να πάρει και καμιά πρωτοβουλία παραπάνω, εκτός από την σωστή πρόταση στο Δ.Σ.
 3. Όπως θα περιμέναμε και από την διοίκηση του δήμου, που έχει αποδείξει την δημοκρατική της ευαισθησία να συμφωνήσει σε αυτήν πρόταση. Δυστυχώς υπερίσχυσε η υποταγή στην αστική νομιμότητα, αλλά έτσι δε πας και μακριά.
 4. Καλά από τον Καζάκο δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.
 5. Κάθε κομματάκι χώρου που παραχωρούμε στους εχθρούς της ελευθερίας, περιστέλλεται από τις ελευθερίες. Η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να καταθέσει στεφάνι.
Advertisements
Σχόλια
 1. Καλησπέρα σας.

  Η πληροφορία μας προέρχεται από συζήτηση δημοτικού συμβούλου της αριστεράς με δημοτικό σύμβουλο της ΔΑΔΑ που διατηρεί στενές οικογενειακές σχέσεις με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στου Ζωγράφου. Του είπε αυτολεξεί.Η δράση φέρνει και αντίδραση και ανέφερε ότι σχεδιάζεται να έρθει βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τον λόγο αυτό.
  Αν ισχύει δεν μπορώ να το ξέρω. Γνωρίζω όμως την συζήτηση και τις σχέσεις του μεταφέροντος την πληροφορία με την Χρυσή Αυγή.

  Αν εσείς έχετε την δυνατότητα να διασταυρώσετε την πληροφορία με την Χρυσή Αυγή μπράβο σας. Προσωπικά όμως δεν την διαθέτω,

  Μπορώ όμως και διασταύρωσα το αν έγινε η συζήτηση των δημοτικών συμβούλων καθώς και ότι αυτός που μετέφερε την πληροφορία έχει στενές οικογενειακές σχέσεις με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας και τακτικό συνομιλητή του Μιχαλολιάκου. Σημαίνει αυτό ότι θα γίνει η κατάθεση από την Χρυσή Αυγή; Όχι με απόλυτη βεβαιότητα. Σημαίνει ότι είναι πιθανόν ; Ναι κατά την γνώμη μου και φυσικά μπορείτε να έχετε διαφορετική γνώμη.

  Με εκτίμηση
  Για το zografou,net
  Θανάσης Δαβαλάς

  • Ο/Η zografoubloging λέει:

   Το σχόλιο μας δεν πήγαινε αναγκαστικά στην ανάρτησή σας. Κυκλοφορούμε και ζούμε στην πόλη όπου ακούγονται πολλά. Ευχαριστούμε όμως ειλικρινά για τις επιπλέον πληροφορίες που μας δώσατε. Νομίζουμε ότι είναι πολύ χρήσιμες και βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

   Δυστυχώς όμως οι διαδόσεις δεν προέρχονται όμως μόνο από εσάς, που ξέρομε πως όταν δημοσιεύεται κάτι, είναι εξακριβωμένο.

   Δυστυχώς η ροή είναι λίγο διαφορετική. Το ΚΚΕ έκανε πρόταση άρα η Χρυσή Αυγή προτίθεται κτλ. Αυτά είχαν προηγηθεί της ανάρτησής σας η οποία το ξαναλέμε μετά και την παρέμβασή σας, βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s