Αυτό που καταγγέλλουν με την μία ιδιότητα, το εφαρμόζουν με την άλλη!!

Posted: Νοέμβριος 15, 2012 in Δικά μας
Ετικέτες:

Το παρακάτω σχόλιο μας το έστειλε αναγνώστης που το αλίευσε από την σελίδα στο facebook της δημοτικής συμβούλου της διοίκησης Ιωάννας Τσιαπαρίκου. Να ξεκαθαρίσουμε πως αν δεν επρόκειτο για πολιτικό σχόλιο σύμφωνα με την θεσμική της αρμοδιότητα, αλλά επρόκειτο για προσωπικό σχόλιο ή προσωπικές στιγμές κτλ ΔΕΝ θα το δημοσιεύαμε.

Είναι δε χαρακτηριστικό, εξου και η δημοσίευση, μια νοοτροπίας χρόνων που έχουν όσοι απέμειναν στο ΠΑΣΟΚ. Ελπίζουμε όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, έχουν ακόμα αυτή τη νοοτροπία, δεν άσκησαν διοίκηση και ήρθαν στο ΣΥΡΙΖΑ να μην μας την φέρουν μαζί τους. Να την κρατήσουν να την διηγούνται στα εγκόνια τους, για το πώς κατέστρεψαν μια χώρα καταστρέφοντας πρώτα τις άμυνές της. Το συνδικαλιστικό κίνημα και τις συλλογικές οργανώσεις του λαού.

Η Ιωάννα Τσιαπαρίκου σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ ΠΑΣΟΚ. «Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ζωγράφου με την παράταξη Ζωγράφου Αύριο – Κώστας Καλλίρης. Μέλος του ΠΑΣΟΚ. Γ.Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του ΙΚΑ». Από τους ΓΣΕΕδες που λέμε.

Διαβάζουμε λοιπόν στο προφίλ

Αυτά γράφει εκεί που είναι «μάχιμη εκπρόσωπος» των εργαζόμενων. Πίσω στη γειτονιά της όμως ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ψηφίσει την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να μην εφαρμόσει ο Δήμος Ζωγράφου παρόμοια απόφαση της κυβέρνησης στους ΟΤΑ όπου είναι μέλος της διοίκησης.

Μιας κυβέρνησης (πολιτική ηγεσία την ονομάζει) την οποία η ίδια εξακολουθεί να στηρίζει!! Μιας κυβέρνησης που σωστά απέφυγε να φορέσει την κουκούλα του καταδότη στους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχοντας εξασφαλίσει έτσι κι αλλιώς από πριν τα απαραίτητα στοιχεία. Μιας κυβέρνησης που τα είχε στο προεκλογικό της πρόγραμμα. Για όσους διάβασαν έστω και περιλήψεις των μνημονίων και των εφαρμοστηκών τους νόμων.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με την Ιωάννα Τσιαπαρίκου. Της αναγνωρίζουμε την τιμιότητα να παραμένει στο καράβι ακόμη και την ώρα που βουλιάζει και αυτό όσο και αν ακούγεται περίεργο την κάνει συμπαθή. Την υποκρισία όμως όσων θέλουν να μας σώσουν από αυτά που οι ίδιοι προκαλούν, ε δεν την αντέχουμε.

Advertisements
Σχόλια
 1. Ο/Η zografoubloging λέει:

  Να ξεκαθαρίσουμε επίσης, πως αν δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο με δημόσιο λόγο, δεν θα της αφιερώναμε μία ανάρτηση στο ιστολόγιό μας. Αυτά για όσους ευλόγως σκεφτούν τα περί παραβίασης των προσωπικών δεδομένων λόγω facebook. Κάτι που δεν ισχύει βέβαια σε ένα ανοικτό προφίλ. Πρέπει όμως να έιμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά τα ζητήματα.

 2. Ο/Η Ιωάννα Τσιαπαρίκου λέει:

  Για την αποκατάσταση της αλήθειας, οι παρακάτω αποφάσεις της ΚΕΔΕ υπερψηφίστηκαν και από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου και αφορούν την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και για το «Παρατηρητήριο» Οικονομικής Αυτοτέλειας στους ΟΤΑ.

  http://www.kedke.gr/?p=4827
  http://www.kedke.gr/?p=4835

  Κάποιοι δυστυχώς δεν καλύπτονται από τις ομόφωνες αποφάσεις της ΚΕΔΕ και προσπαθούν να προωθήσουν «δικά τους» ψηφίσματα.
  Ο αγώνας κατά των απολύσεων, αλλά και κατά των πολιτικών εξαθλίωσης του λαού είναι και πρέπει να είναι κοινός από όλους όσους πλήττονται και γνωρίζετε πολύ καλά, ότι είμαι μία από αυτούς.
  Ο κομματικός διαχωρισμός που προβάλλεται είναι αναχρονιστικός και ανεπίκαιρος. Δεν θα σωθούμε από κανένα κόμμα, παρά μόνο όταν ο λαός μας ενωθεί και αντισταθεί.
  Τα ιδανικά μου είναι γνωστά και υπερασπίζουν την δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, το κοινωνικό κράτος και δεν μου τα φόρτωσε κανένα κόμμα, ούτε μπορεί να μου τα πάρει πίσω.
  Τα κουβαλάω μέσα μου και θα τα υπερασπίζομαι από όποιον χώρο και αν βρεθώ.

  Πάντως το δημοσίευμά σας αποτελεί ευχάριστη έκπληξη καθώς μάλλον σημαίνει ότι η παρουσία μου στο δήμο δεν περνάει απαρατήρητη.
  Ευχαριστώ και παραμένω στη διάθεσή σας για δημιουργικό διάλογο.

  Ιωάννα Τσιαπαρίκου

 3. Ο/Η zografoubloging λέει:

  Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης όπως και η Ιωάννα Τσιαπαρίκου καλύπτονται πίσω από την απόφαση της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας). Στην απόφαση αυτή αφού εκφράζουν την πλήρη διαφωνία τους στην διαθεσιμότητα των εργαζομένων, απαγόρευση προσλήψεων και την συνεχιζόμενη μισθολογική υποβάθμιση αλλά όταν φτάνουν στο διαταύτα αρκούνται στο να προτρέψουν τους αιρετούς να μη συμμετάσχουν.

  Οι δικοί μας όμως δεν έκαναν ούτε καν αυτό αφού και την πρόταση της λαϊκής συσπείρωσης καταψήφισαν (λογικό) αλλά ούτε και καμία άλλη αντίστοιχη απόφαση πήραν όπως τόσοι άλλοι δήμοι στην Ελλάδα.

  Η αλήθεια βέβαια είναι πως σημασία έχουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Όταν καλούσαν τον κόσμο 5 μήνες πριν να τους υπερψηφίσουν με αυτό ακριβώς το πρόγραμμα, όταν εκλέχθηκαν με σημαία τον Καλλικράτη που τώρα καταγγέλουν κτλ και σήμερα μιλάνε για «κοινούς αγώνες», τώρα τους φταίει ο Βενιζέλος και το ΚΚΕ που είναι κομματικά διαχωρισμένο.

  Κάποιοι ΕΥΤΥΧΩΣ δεν καλύπτονται από τις ομόφωνες αποφάσεις της ΚΕΔΕ. Μία ΚΕΔΕ η οποία παρέπεμψε την όποια δυναμική αντίδραση όταν θα έχουν περάσει οι απολύσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s