Πρόκληση: 1500 ευρώ το κόστος των εγκαινίων του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Posted: Νοέμβριος 30, 2012 in Δικά μας
Ετικέτες:

Κηδεία με ξένα κόλυβα κάνει η εκκλησία της Ελλάδος αφού όπως διαβάζουμε στο διαύγεια το κόστος των εγκαινίων του Κοινωνικού Παντοπωλείου που κατά τα άλλα θα έκανε η εκκλησία, όχι μόνο θα μετακιληστεί στις πλάτες των δημοτών αλλά θα ανέλθει στο αστρονομικό ποσό των 1500 ευρώ (με ΦΠΑ) για μία μόνο ημέρα!!!

Στην αρχή νομίζαμε ότι στα έξοδα εγκαινίων περνάνε και άλλα λειτουργικά έξοδα του παντοπωλείου. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.  Τα 1500 ευρώ θα είναι μόνο για τα εγκαίνια και κατανέμονται ως εξής.

΄΄Now Design ΄΄ Ξαγοράρης Σπυρίδων για την προμήθεια Banner διαστάσεων 8 Χ 1,1m εκτύπωση σε μουσαμά με ξύλο για στερέωμα έναντι συνολικής δαπάνης 553,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ σύμφωνα με την προσφορά τηςεταιρείας..

΄΄RODAKINO S.A. ΄΄ για την προμήθεια έντυπου υλικού-προσκλήσεων διαστάσεων 20Χ9εκ.εκτύπωση τεσσάρων όψεων έναντι συνολικής δαπάνης 553,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας.

Για τα υπόλοιπα δε γράφει κάτι η ανακοίνωση.

Και άντε πες ο  μουσαμάς ίσως (ελπίζουμε δηλαδή να) μείνει για όσο καιρό υπάρχει το παντοπωλείο. Χρειάζονται πραγματικά 535 ευρώ για τις προσκλήσεις;;

Η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι καταφατική αφού σημασία δεν έχει τι πραγματικά κάνεις αλλά τι φαίνεται ότι κάνεις.

Περισσότερα στοιχεία στην ανάρτησή μας: Εγκαίνεια Κοινωνικού Παντοπωλείου «Αποστολή Αγάπης»

 

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα τον Καραβίδα που μας το επισήμανε. Όπως μας εξήγησε η Λαική Συσπείρωση ψήφισε λευκό προτείνοντας τα λεφτά να πάνε για τρόφιμα και ότι δεν χρειάζονται φιέστες για αυτά.

Advertisements
Σχόλια
 1. Ο/Η damianojD λέει:

  μπράβο στον Κο Καραβίδα ,, και στης επισημάνσεις του άρθρου σας τα σχολειά μου ισχύουν και για εδώ
  Δυστυχώς η Ελλαδίτσα μας δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί πρώτα θα γεμίσουν την παραδαρμένη τους κάθε μορφής εξουσίας άνθρωποι και εννοώ όλοι ,μηδέ και των τώρα κοπτωμένων αγωνιζομένων για να ταϊστεί κάθε φτωχός άνθρωπος και μετά σκεφτόμαστε γιατί να υπάρχει αυτή η ανισότητα και πάλι τα ίδια
  Κανείς δεν έχει την διάθεση να πει την αλήθεια και ότι γίνει
  Ότι έχει αποφασιστεί λόγω του υπερπληθυσμού να επιβιώνουν όσοι μπορέσουν από όλους μας
  Να τι θα πει παγκοσμιοποίηση ,,έλεγχος και περιορισμός των πάντων προς τα πάντα σε οποιοδήποτε κατεύθυνση αυτό που λένε οι Αμερικάνοι ( slow down ) οικονομία – ζωή
  Να λοιπόν γνωρίζοντας οι πολιτικοί μας αυτό το μυστικό έχουν αφήσει τα πάντα στον λεγόμενο κοινωνικό αυτοματισμό και δεν ενδιαφέρονται για τίποτα και για κανέναν ( διαταγές άνωθεν )
  Πατρίδα ??? ποια πατρίδα δεν υπάρχουν σύνορα ποια για κανέναν θυμηθείτε την Ψαρούδα Μπενάκη όταν καλωσόριζε των πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια ,,τα λόγια της

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s