Ξεκίνησαν οι ΣΥΝαιτεριστές Ζωγράφου

Posted: Ιανουαρίου 28, 2013 in Από αλλού
Ετικέτες:

Αντιγράφουμε από την 1Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝ.ΖΩ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη επίσημη παρουσίαση του ΣΥΝ.ΖΩ. (Συνεταιριστές Ζωγράφου) στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ζωγράφου.  Η προσέλευση ήταν πολύ ικανοποιητική και μάλιστα από κόσμο που ερχόταν για πρώτη φορά σε επαφή με αντίστοιχα εγχειρήματα.

Μετά την παρουσίαση εκ μέρους της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, έγιναν ολιγόλεπτες τοποθετήσεις από μέλη αντίστοιχων συνεταιρισμών με μεγαλύτερη εμπειρία και κατόπιν άνοιξε ένας δημιουργικός διάλογος πάνω στο «συνεταιρίζεσθαι» και τις προσδοκίες του κόσμου που πλαισιώνει τον συνεταιρισμό. Ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις – απαντήσεις, σκέψεις αλλά και πολλές ελπίδες.

Παράλληλα ξεκίνησαν οι εγγραφές μελών, που ξεπέρασαν τις 50, αριθμός που για αρχή θεωρείται πολύ ικανοποιητικός, ενώ οι εγγραφές και η καμπάνια θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, με σκοπό να συγκεντρώσουμε τα 100 μέλη που απαιτούνται για την κατάθεση του Καταστατικού και τη συγκρότηση του Συνεταιρισμού.

Αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση σε διάστημα 2 εβδομάδων, σε ημερομηνία και τόπο που θα ανακοινωθεί στο blog μας: http://synzo.blogspot.gr, ενώ οι ομάδες εργασίας θα συνεχίσουν τη δουλειά τους με νέα ώθηση από την πετυχημένη αυτή παρουσίαση.

 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΟΥΜΕ!
 
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε τα υλικά της παρουσίασης
 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s