Ενώθηκαν όλοι εναντίων του Κορτζίδη

Posted: Φεβρουαρίου 5, 2013 in Από αλλού, ΟΤΑ

Το αν θα παραμείνει τοπική ιδιομορφία ή μοντέλο προς εξαγωγή είναι άγνωστο. Προυπόθεση όμως είναι η ύπαρξη αγωνιστών δημάρχων που τους χαλάνε τη σούπα.

Αργυρούπολη: «Ενωμένη Πόλη», ενιαία παράταξη της αντιπολίτευσης

Mέσα σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013, το Ιδρυτικό Συνέδριο της νέας ενιαίας και ανεξάρτητης παράταξης της αντιπολίτευσης του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, που προήλθε από την πρωτοβουλία των μελών των Κεντρικών Επιτροπών των τριών πρώην παρατάξεων της αντιπολίτευσης «Αγώνας για το Μέλλον», «Σύγχρονη Πόλη» και «Αναγέννηση». Το μοναδικό αυτό γεγονός για το δήμο και το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιδοκίμασαν με την παρουσία τους 300 και πλέον δημότες που κατέκλυσαν το χώρο, εντός και εκτός του Δημοτικού Θεάτρου της Αργυρούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο. Το σώμα ομόφωνα αποφάσισε ως όνομα της ενιαίας και ανεξάρτητης παράταξης το «Ελληνικό-Αργυρούπολη, ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ».

Η εκπρόσωπος της μεικτής Επιτροπής Καταστατικού κα Θ. Γεννηματά εισηγήθηκε το κείμενο που Καταστατικού, που είχε και αυτό τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και περιλαμβάνει τους σκοπούς της ενιαίας παράταξης, καθώς και το είδος, το πλήθος, τη δομή και τις αρμοδιότητες των Οργάνων Λειτουργίας της. Το σώμα αποφάσισε: ενέκρινε ομόφωνα το Καταστατικό της, που περιλαμβάνει και δύο θέσεις αντιπροέδρων οριζόμενων από την Κ.Ε. της.

Ακολούθησε η ανακοίνωση από τον κ. Χρ. Καννελίδη των ονομάτων των 130 υποψηφίων μελών για την Κεντρική Κεντρική Επιτροπή της παράταξης και το σώμα αποφάσισε: ενέκρινε τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής, στην οποία περιλαμβάνονται, ως αριστίδην μέλη και οι σύμβουλοί της.

Στο Ιδρυτικό Συνέδριο της «Ενωμένης Πόλης», παραβρέθηακαν οι δήμαρχοι Ηλιουπόλεως και Αλίμου που απηύθυναν θερμό χαιρετισμό προς τους συνέδρους, εξαίροντας ιδιαίτερα την κοινή και επιτυχή προσπάθεια για τη δημιουργία της ενιαίας παράταξης. Παρέστησαν επίσης αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι όμορων δήμων, πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Αργυρούπολης και του Ελληνικού, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι, καταβάλλοντας την συνδρομή των 2 ευρώ ετησίως, 330 δημότες της Αργυρούπολης – Ελληνικού εγράφησαν εχθές ως μέλη της «Ενωμένης Πόλης», 225 από την Αργυρούπολη και 105 Ελληνικιώτες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s