Μπαλάκι μεταξύ Καμίνη – Οικολόγων το Μπάντμιντον

Posted: Φεβρουαρίου 25, 2013 in Από αλλού
Ετικέτες:
Του ΦΙΛΗ ΚΑΪΤΑΤΖΗ

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει η επιτροπή αγώνα για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή και ζητά με νέο υπόμνημά της από το Δήμο Αθηναίων «να προχωρήσει άμεσα στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την κατεδάφιση του αυθαίρετου κτίσματος του Μπάντμιντον», όπως ορίζει η απόφαση του ΣτΕ.

Κατεδάφιση του αυθαίρετου στο Γουδή ζητάει η επιτροπή αγώνα. Τη διαλογή σκουπιδιών στην πηγή υποστηρίζει η παράταξη «Οικολογική Αθήνα»

Κατεδάφιση του αυθαίρετου στο Γουδή ζητάει η επιτροπή αγώνα. Τη διαλογή σκουπιδιών στην πηγή υποστηρίζει η παράταξη «Οικολογική Αθήνα»

Το θέμα αυτό ήταν ένα από τα πολλά που οδήγησε και το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων να καταγγείλει το δήμαρχο Γιώργο Καμίνη και να αποχωρήσει η παράταξη «Οικολογική Αθήνα» από το συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη».

«Αποχωρήσαμε», είπε ο Ιάκωβος Αλαβάνος (εις εκ των συντονιστών) της «Οικολογικής Αθήνας», «διότι εκτός από την αδιαφορία που εισπράξαμε από το δήμαρχο για μεγάλα προβλήματα, όπως ο Ελαιώνας, τα Κουντουριώτικα, το συγκοινωνιακό, το μεταναστευτικό κ.ά., ο κ. Καμίνης δεν προχωρά και στο εξής: στη διαχείριση των 965 στρεμμάτων (πλην στρατοπέδων) στο Γουδή (έχει παραχωρηθεί στους Δήμους Αθηναίων και Ζωγράφου)».

Η συνέχεια εδώ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s