ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 2013

Posted: Απρίλιος 15, 2013 in Από αλλού
Ετικέτες:

Η Εθελοντική Δασοπροστασία του Δήμου Καισαριανής (Ε.Δ.Δ.Κ) το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου 2013, (αμέσως μετά το Πάσχα), θα πραγματοποιήσει την Ετήσια εκπαίδευση εθελοντών Δασοπροστασίας.

Η εκπαίδευση είναι διήμερη και το πρώτο μέρος της θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Δήμου Καισαριανής στην οδό Βρυούλλων & Κλαζομενών από τις12:00 του Σαββάτου, το δεύτερο μέρος της θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο του Εθνικού Αστέρα, ακριβώς απέναντι από το τέρμα των λεωφορείων της Καισαριανής (224) στις 09:00 της Κυριακής.

Η εκπαίδευση θα γίνει από ειδικευμένους εκπαιδευτές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΣΕΠ, Αδειούχους Ραδιοερασιτέχνες, Δασολόγους, Γιατρούς-Νοσηλευτές, και Νομικούς.

Η παρουσία όλων των μελών της ΕΔΔΚ, ιδιαίτερα των ΝΕΩΝ, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την αποτελεσματική κι ασφαλή συμμετοχή στη δράση της Δασοπροστασίας Καισαριανής ενόψει της θερμοπυρικής περιόδου. Ακόμα και για όσους έχουν παρακολουθήσει παλαιότερες σειρές εκπαιδεύσεων καθώς κάθε χρόνο η εκπαίδευση βελτιώνεται με καινούργια στοιχεία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s