Ελένη το πήραμε το μάθημά μας!

Posted: Ιουνίου 28, 2013 in Από αλλού
Ετικέτες:

Αντιγράφουμε από ΖΩ2

Στο τελευταίο τεύχος της ΖΩ2 δημοσιεύσαμε μια καταχώριση του Δήμου Ζωγράφου για το μαθητικό φεστιβάλ. Φυσικά δεν πρόκειται να την πληρωθούμε, όπως επίσης δεν πρόκειται να την πληρωθούν ούτε τα δύο άλλα έντυπα της πόλης που τη φιλοξένησαν στις εκδόσεις τους.

Ο λόγος; Επειδή η Οικονομική Επιτροπή, στην οποία την πλειοψηφία έχει η διοίκηση, απέρριψε την εισήγηση ανάθεσης της διοίκησης. Γιατί την απέρριψε; Μα φυσικά για λόγους δικαιοσύνης! Επειδή αποκλειόταν της καταχώρισης το Σκονάκι. Μια εφημερίδα η οποία ευνοήθηκε με τρόπο σκανδαλώδη από το φαύλο καθεστώς Καζάκου, με αμοιβές που ξεπερνούσαν τις 80000 το χρόνο, και που δεν έπαψε να επωφελείται-αν και σε πολύ μικρότερο βαθμό- από την πολιτική της νέας διοίκησης, αποκλειόταν μιας καταχώρισης. Μπορούσε να συμβεί αυτό; Με τίποτε! Ο Καζάκος, βρίσκοντας πρόθυμους συμπαραστάτες δύο επίλεκτα μέλη της διοικούσας παράταξης, την κ. Λένα Σαπρίκη και την κ. Βάνα Σεϊντή, προέταξε ένα βροντερό ΟΧΙ. Και φυσικά, «απόντος» και του ΚΚΕ, όπως κατά παγία τακτική το συνηθίζει το Κόμμα αυτό από τα δημοτικά πράγματα, του πέρασε.

Η συνέχεια εδώ

 

σχόλιο: Για χρόνια η τοπικές εφημερίδες ζούσαν από την διαφημιστική δαπάνη του δήμου Ζωγράφου. Οι διαφημίσεις είναι ήταν ένα μικρό κομμάτι των εσόδων τους. ΌΠως και με όλα σχεδόν τα ΜΜΕ άλλωστε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s