Διονύσης Δαβουρλής, ο νέος του διευθυντής του Άδωνις Γεωργιάδης

Posted: Σεπτεμβρίου 11, 2013 in Από αλλού, Πολιτική
Ετικέτες:

Αντιγράφουμε από το http://ksipnistere.blogspot.gr χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση να υιοθετούμε τον ενθουσιασμό του.

 

Ενα παλιό κομματικό στέλεχος της ΝΔ ο Διονύσης Δαβουρλής που είναι και παράλληλα δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο του Ζωγράφου ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθυντή του γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη.

Τα αλλεπάλληλα ραντεβού τους με ανθρώπους από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η άμεση επίλυση των προβλημάτων σε …
πολλές περιοχές της χώρας μας που χρόνιζαν μπορεί να αποτελούν έκπληξη για όσους δεν γνωρίζουν πράγματα , πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Για όσους όμως γνωρίζουν ξέρουν ότι η ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο Υπουργείο Υγείας που συνεπικουρείται και από τον Θάνο Πλεύρη αποτελούν μια ομάδα κρούσης ικανή να δώσει λύση στα χρόνια προβλήματα στον χώρο της υγείας.

Η συνταγή τους απλή. Ο Διονύσης Δαβουρλής με την βαθιά εμπειρία από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης συναντάται με τον ένα Δήμαρχο πίσω από τον άλλο και μεταφέρει τα αιτήματα τους στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος φροντίζει να τα επιλύει άμεσα και χωρίς χρονοτριβές. Πολλά μπορεί κάποιος να καταμαρτυρήσει στον Γεωργιάδη. Η αποτελεσματικότητα της ομάδας του όμως είναι αναντίλεκτη όπως καταμαρτυρούν φίλοι και εχθροί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s