Στην αγκαλιά του ΤΑΙΠΕΔ και τα Ολυμπιακά ακίνητα στο ΓΟυδί

Posted: Σεπτεμβρίου 24, 2013 in Δικά μας
Ετικέτες:

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newmoney.gr (διαβάστε το εδώ)

Τα εγκαταλελειμμένα ολυμπιακά ακίνητα βάζει στο μάτι το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, ακυρώνοντας την αυτόνομη αξιοποίησή τους και τους διαγωνισμούς που σχεδίαζε να προκηρύξει το επόμενο διάστημα η ΕΤΑΔ.

…..

Ιδιόμορφο καθεστώς επικρατεί στο Γουδί καθώς το γήπεδο Μπάντμιντον μετατράπηκε σε θέατρο όμως η εταιρεία που το διαχειρίζεται, έχει σταματήσει να καταβάλλει μισθώματα, καθώς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει και τους εξωτερικούς χώρους όπως όριζε η σύμβαση.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί πολλά ερωτηματικά και εύλογες ανησυχίες. Αφού το Μπάντμιντον αξιοποιεί τόσο το υπαίθριο πάρκινκ για τις εκδηλώσεις του όσο και μέρους του προαυλίου για τις καλοκαιρινές μουσικές εκδηλώσεις του, γιατί δεν καταβάλει το ενοίκιο; Πως μπορεί τελικά μία εταιρεία που μπήκε στο άρθρο 99 να λειτουργεί κανονικά;
Αλλά κυρίως με τον σχεδιασμό αυτό φαίνεται να ακυρώνεται η δημιουργία του μητροπολιτικού πάρκου, λίγο καιρό πριν την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος, αφού ο πυρήνας του θα περάσει, αν τελικά περάσει, σε χέρια ιδιώτη. Μάλλον κάποιοι θα πρέπει να ξεκουνηθούν.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s