Επιστολή του δημάρχου Ζωγράφου για τα πολυϊατρεία στο Aftodioikisi.gr

Posted: Οκτώβριος 8, 2013 in Από αλλού
Ετικέτες:
«Μετά τη δημοσίευση στο Aftodioikisi.gr της ανάρτησης με τίτλο «Γεωργιάδης – Καλλίρης: Χαρές για το πολυϊατρείο του Δήμου Ζωγράφου που δεν υπάρχει», διαπίστωσα ότι το έγκριτο site σας έπεσε θύμα παραπλάνησης και παραπληροφόρησης.
Σας ενημερώνω ότι τα πολυϊατρεία (πρώην πολυϊατρεία ΙΚΑ, σήμερα πολυϊατρεία ΕΟΠΥΥ) λειτουργούν αδιάκοπα εδώ και δεκαετίες ως «εξωτερικά ιατρεία» επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 80 στο Δήμο Ζωγράφου, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες σε χιλιάδες ασφαλισμένους είτε του ΙΚΑ (κατά το παρελθόν) είτε του ΕΟΠΥΥ (σήμερα).
Στα κτίρια των πολυϊατρείων εργάζονται δεκάδες γιατροί όλων των ειδικοτήτων, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικοί υπάλληλοι. Τα ραντεβού των ασφαλισμένων ξεκινούν από τις 06.00 το πρωί και ολοκληρώνονται τις απογευματινές ώρες και για το λόγο αυτό τα συγκεκριμένα ιατρεία λειτουργούν σε δύο βάρδιες ( πρωϊνή – απογευματινή). Όπως αντιλαμβάνεστε, ο όγκος των προσερχόμενων ασφαλισμένων είναι πολύ μεγάλος.
Επομένως, είναι προφανές ότι το σχετικό δημοσίευμά σας – περί μη ύπαρξης των εν λόγω ιατρείων – δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, την οποία μπορείτε να πληροφορηθείτε απ’ όλους τους κατοίκους του Ζωγράφου ή με προσωπική σας επίσκεψη, όπου και θα διαπιστώσετε την 16ωρη καθημερινή λειτουργία των ιατρείων και την αθρόα προσέλευση των ασφαλισμένων.
Ως εκ τούτου και για την αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλούμε για τη δημοσίευση της παρούσας επιστολής.
Είμαι στη διάθεσή σας για πιθανές διευκρινίσεις.
Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Ζωγράφου»

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s