Ξεκίνησαν στον Δήμο Ζωγράφου μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες

Posted: Οκτώβριος 17, 2013 in Από αλλού
Ετικέτες:

Ξεκίνησαν σήμερα στον Δήμο Ζωγράφου τα τμήματα του προγράμματος «Οδυσσέας» για την εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό. Το έργο εντάσσεται στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΥΠ.Ε.Π.Θ. και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.
Ύστερα από μία άψογη και διαρκή συνεργασία με την Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταναστών & της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ζωγράφου Σοφία Πανδή, δημιουργήθηκαν δύο τμήματα από μετανάστες που κατοικούν στου Ζωγράφου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται σε αίθουσες του συγκροτήματος που στεγάζονται τα 5 & 6 Δημοτικά Σχολεία Ζωγράφου, ύστερα από τη συμβολή των διευθυντών, κου. Δημητρίου & κας. Αλεξανδρή αντίστοιχα, τους οποίους κι ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία.

Ο κος Δημητρίου μάλιστα καλωσόρισε τους μετανάστες – ενήλικες μαθητές, αναλύοντας την ετυμολογία, την προέλευση και την ερμηνεία της λέξης «χαίρετε»…

 

zografoubloging

Το γιατί πρέπει να τα πληροφορούμαστε από τα προφίλ των αρμόδιων αντιδημάρχων και όχι από το προφίλ του δήμου στο facebook ή την επίσημη σελίδα του, μόνο οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές μπορούν να το εξηγήσουν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s