Στο «Μαζί» η ‘Ολγα Μουτζαλιά;

Posted: Οκτώβριος 30, 2013 in Από αλλού
Ετικέτες:

Αντιγράφουμε από zo2.gr  που μέχρι τώρα δεν μας έχει απογοητεύσει από το ρεπορτάζ στου στα του «ΜΑΖΙ» σε αντίθεση με άλλα.

 

moutzaΣε κινήσεις ενισχύσης τους αποδύονται οι δημοτικές παρατάξεις, και το διάστημα που απομένει ως τις εκλογές επιφυλάσσει εκπλήξεις, τόσο σε επίπεδο συμμαχιών, όσο και μετεγγραφών. Η κυρία Όλγα Μουτζαλιά, πρώην αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, που παραιτήθηκε από τη θέση της τον Ιούνιο του 2010, λίγο πριν τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, χωρίς όμως να έχει συμμετοχή σε αυτές, παρότι φημολογήθηκε, είναι μάλλον ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Τελευταία συζητείται στου Ζωγράφου η ένταξή της στο «Μαζί για την Πόλη μας», δεν αποκλείεται δε- αν ευσταθούν οι πληροφορίες μας- τις επόμενες ημέρες, ως τις 11 Νοεμβρίου, οπότε έχει μετατεθεί η συνέλευση της παράταξης, να υπάρξει και κάτι επίσημο από πλευράς πληροφόρησης.

Η κυρία Μουτζαλιά ήταν στέλεχος της δημοτικής ομάδας Καζάκου, χωρίς ωστόσο να ταυτιστεί με πολιτικές επιλογές του πρώην δημάρχου και χωρίς να «χρωματιστεί» από το κλίμα και τα κατορθώματα εκείνης της περιόδου. Θεωρείται τεχνοκράτης, καταρτισμένη σε ένα δύσκολο τομέα και χαμηλών τόνων. Για όλα τα υπόλοιπα ίδωμεν…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s