Με πλαστό μεταπτυχιακό εργαζόμενος στο Δήμο Ζωγράφου;

Posted: Νοέμβριος 6, 2013 in Από αλλού
Ετικέτες:

Να καταγγείλει επίσημα οτιδήποτε επιθυμεί, καταθέτοντας αποδείξεις και ονόματα, και να μην αρκείται σε φήμες κάλεσαν τον πρώην δήμαρχο Ζωγράφου Γιάννη Καζάκο, τόσο ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Καλλίρης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Γιώργος Μεντζελίδης.

Αφορμή στάθηκε, μία πληροφορία-φήμη που μετέφερε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Καζάκος, ότι υπάλληλος του Δήμου Ζωγράφου είχε καταθέσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, χωρίς να έχει λάβει πτυχίο…!

Σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο Ζωγράφου, σε αυτή την παραβατική συμπεριφορά, αν ισχύει, συνέβαλε και ο Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, ο οποίος επίσης τυγχάνει υπάλληλος του Δήμου.

«Μου μεταφέρθηκε μια πληροφορία, ως φήμη στην αρχή, αλλά μετά φαίνεται ότι έχει βάση, ότι υπάρχουν δύο υπάλληλοι του δήμου, οι οποίοι μετείχαν σε ένα πρόβλημα αναγνώρισης μεταπτυχιακού πτυχίου, το οποίο δεν φαίνεται να ήταν νόμιμο. Ακυρώθηκε από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και για τους υπαλλήλους αυτούς δεν έγινε καμία ενέργεια εκ μέρους του δήμου γι’ αυτή τη συμπεριφορά» , είπε και συνέχισε  λέγοντας:

«  Όπως εγώ πληροφορήθηκα από παράγοντες του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, ότι υπήρχε ένα μεταπτυχιακό δικού μας υπαλλήλου, το οποίο αναγνωρίστηκε χωρίς να έχει πάρει ο εν λόγω υπάλληλος πτυχίο…! Και μεταπτυχιακό δίπλωμα, όταν δεν έχεις πάρει πτυχίο δεν νοείται…! Ακυρώθηκε αυτό εκ των υστέρων, έπειτα από μήνες, καθώς αυτό έγινε το 2012. Ο υπάλληλος πήρε τα επιδόματα που δικαιούνταν, λόγω του πτυχίου κ.λ.π., και αποδείχτηκε ότι υπεβλήθη το μεταπτυχιακό, χωρίς να είναι νόμιμο. Και εις τούτο συνέβαλε και ο τότε Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, ο οποίος είναι επίσης δικός μας υπάλληλος», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καζάκος.

Ο ίδιος κάλεσε τη δημοτική αρχή Καλλίρη να απαντήσει αν γνωρίζει το γεγονός και αν έχει λάβει κάποια μέτρα. «Εγώ ήθελα να ακούσω από εσάς αν έχετε υπόψη σας κάτι τέτοιο, αν όντως συμβαίνει δηλαδή κάτι τέτοιο, αν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας αυτή η παραβατική συμπεριφορά δύο υπαλλήλων του δήμου και τι μέτρα έχετε λάβει γι’ αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Καζάκος.

Η συνέχεια

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s