Η Ζω2 προβοκάρει τον ΣΥΡΙΖΑ

Posted: Δεκέμβριος 12, 2013 in Δικά μας
Ετικέτες: ,

Προσπαθεί να κάνει ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα εντός του ΣΥΡΙΖΑ, για τα οποία φυσικά έχουμε πλήρη γνώση και γράφει ότι της κατέβει. Αντιγράφουμε το ρεπορτάζ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Παρασκευή και 13 έχει όντως ο ΣΥΡΙΖΑ την τρίτη του συνέλευση για τις δημοτικές εκλογές.

 

Καταλυτική επίδραση στη συνοχή της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου είχαν οι συζητήσεις για την υπόδειξη υποψηφίου δημάρχου που να «καλύπτει» όλο το φάσμα της δυναμικής του κόμματος στην πόλη. Έτσι, μετά από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις δεν υπάρχει ακόμη απόφαση, ενώ μετά από μια πρόσφατη -οριακά υπέρ της Τίνας Καφατσάκη- ψηφοφορία, η ένταση κλιμακώθηκε με αλληλοκατηγορίες για τακτικισμούς και τις παραιτήσεις όλων των μελών του Συντονιστικού.

Έτσι, λοιπόν, στις 13 του μηνός, την προσεχή Παρασκευή, η οργάνωση καλείται να επανεκλέξει Συντονιστικό, ενώ σύμφωνα με ένα αρκετά ρευστό χρονοδιάγραμμα, ως τις 20, παραμονές Χριστουγέννων, θα πρέπει να έχει καταλήξει σε πρόταση για υποψήφιο δήμαρχο.

Με τα σημερινά δεδομένα, ελάχιστο περιθώριο απομένει να καταλήξει ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια ενωτική πρόταση των προδιαγραφών που προαναφέρθηκαν. Το «Μαζί για την πόλη μας» και η Τίνα Καφατσάκη συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες υποστήριξης εκ μέρους του κόμματος, αν και στο «τραπέζι» έχουν μπει και κάποια άλλα ονόματα με αποδεκτά «κινηματικά» χαρακτηριστικά…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s