Κάποιος πρέπει να απαντήσει για το Χριστουγεννιάτικο χωριό

Posted: Δεκέμβριος 29, 2013 in Από αλλού
Ετικέτες:

«ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση  με ανταποδοτικά οφέλη για τους δημότες  ή ανταποδοτικά οφέλη   με ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση πλατείας;» αναρωτιέται το ζωγραφόPOLIS. Και απαντά:

«Ο Πρόεδρος του Ν.Π. Αθλητισμού και Πολιτισμού έδωσε νέα διάσταση στον όρο «ΔΩΡΕΑΝ». Με απόφαση  του Ν.Π. στις 21/11/13 παραχώρησε την πλατεία Γαρδένια στην εταιρία «ORFEAS AND CORIVOS» ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΨΑΛΗ & ΣΙΑ ΕΕ με την υπ΄αριθ. 139  από 29/11/13 έως και 12/1/14 προκειμένου να εγκατασταθούν σπιτάκια , παιχνίδια ψυχαγωγίας και ότι άλλο βλέπουμε στην πλατεία. Ο Ανάδοχος ανταποδοτικά οφείλει να έχει σε καθημερινή βάση ψυχαγωγικό  πρόγραμμα κλπ.

ΜΕΧΡΙ εδώ όλα καλά.

Στις 4/12/2013, όμως, το Ν.Π. αναθέτει στην ίδια εταιρία  (μπορείτε να το δείτε στην διαύγεια –ΑΔΑ: ΒΛ0ΖΟΚ6Ε-ΘΨΠ) και με κόστος 3.800€ την οργάνωση ψυχαγωγικού Χριστουγεννιάτικου προγράμματος.

ΔΗΛΑΔΗ:  ενώ 15 μέρες πριν,  η ίδια εταιρία πήρε την πλατεία Γαρδένια προκειμένου να κάνει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και να βάλει ψυχαγωγικά παιχνίδια (ξέρετε, αυτά που πληρώνεις για να παίξεις), και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ, με την προϋπόθεση να προσφέρει και αυτή με την σειρά της ΔΩΡΕΑΝ ψυχαγωγικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, έρχεται απόφαση του Ν.Π. και τους πληρώνει 3.800€ για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα… »

Εμείς να προσθέσουμε πως στην πλατεία Γαρδένιας στήθηκαν μαγαζάκια την ώρα που τα εμπορικά της πόλης μας στενάζουν από την κρίση. Αλλά αυτό είναι άλλο ένα θέμα που ζητάει ερμηνεία.

http://zografou-live.gr/?p=533

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s