Από κύκλο συζήτησης σε σπίτι εν όψει δημοτικών εκλογών

Posted: Ιανουαρίου 14, 2014 in Μας ήρθε
Ετικέτες: ,

Αφού ξεπεράσαμε ένα τεχνικό πρόβλημα που μας βασάνιζε μέρες, συνεχήζουμε τις δημοσιεύσεις με ένα μεηλ που λάβαμε και μας φάνηκε ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.

Ενδιάμεσα Χριστούγεννα και πρωτοχρονιάς διοργάνωσα κύκλο συζήτησης στο σπίτι μου με δύο θέματα ,που τέθηκαν απο τους συμμετέχοντες..Οι οποίοι ήταν ΄ Πέντε φοιτητές 21 ετών , Μιά Δημοσιογράφος , μια Κοινωνική Λειτουργός, η πικεφαλής της επαγγελματικής ομάδας που συντόνισε την συζήτηση, Εγώ ως υποψήφιος δημ. σύμβουλος , η Σύζηγός μου.και Συντονιστής του κύκλου συζήτησης.
Στο συνημένο που λαμβάνετε είναι ηεικόνα του τι συζητήθηκε και σε τι καταλήξαμε . Αυτό το ένθετο θα μοιραστεί στους συμμετέχοντες έτσι ώστε να τους αποδείξουμε πως ότι η πρόσκληση εκ μέρους του υποψηφίου δεν αποσκοπούσε μόνο στην άγρα ψήφων αλλά και στο ότι θα ληφθούν υποψιν οι απόψεις και τα συμπεράσματα απο αυτό τον κύκλο συζήτησης.

Είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε απο την παραταξη υποψηφίου  το επιθυμεί να τον βοηθήσω να διοργανώσει ανάλογη συζήτηση ή σύσκεψη σε δικό του χώρο . Το μόνο που θα χρειαστώ είναι η να βοηθηθώ στην ανάλογη παρουσίση των συμπερασμάτων απο γνώστη της γραφιστικής τέχνης.

3pages

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s