Ανοικτή επιστολή υποψήφιου Δημάρχου Αντώνη Πέττα

Posted: Ιανουαρίου 27, 2014 in Από αλλού, Δημοτικές εκλογές
Ετικέτες:

τόσες φράσεις κλισέ δε ματ αντιγράψαμε

 

«Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Στη δίνη της ιστορικής κρίσης που βιώνει ο τόπος μας, είμαστε υποχρεωμένοι πιο πολύ παρά ποτέ να ενεργοποιηθούμε όλοι στην κατεύθυνση της προόδου με επίκεντρο τον άνθρωπο, προσδίδοντας μια διαφορετική ταυτότητα στην τοπική μας κοινωνία . Έχοντας πίστη και όραμα ,να προσφέρουμε εγγύηση για το μέλλον και την ποιότητα ζωής των παιδιών μας. Βασιζόμενοι σε αρχές και αξίες, να μετατρέψουμε το αίσθημα οργής και αγανάκτησης σε δύναμη δημιουργίας.

Κάνοντας τα όνειρα μας στόχο, μαζί να τα κατακτήσουμε.

Αγαπητές Ζωγραφιώτισσες και Ζωγραφιώτες,
Με την επιστολή μου αυτή, σας καταθέτω την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Ζωγράφου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Η απόφαση μου αυτή καθορίστηκε από τη θερμή παρότρυνση, τον εναγκαλισμό και την εμπιστοσύνη φίλων και συμπολιτών, την υποστήριξη ανθρώπων που έχουν επιδείξει σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό μου τη συνέπεια και την ειλικρινή μου διάθεση για κατάθεση ψυχής στον κοινό αγώνα.
Είναι κοινή πεποίθηση ότι στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ευρύτερη και υπερκομματική συνεργασία άξιων, ανιδιοτελών ανθρώπων που έχουν διάθεση για κοινωνική προσφορά, αποτελεί το βασικό συστατικό για την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Στόχος μας είναι να απεμπλακούμε από τα κομματικά γρανάζια και τους μηχανισμούς που πνίγουν κάθε καινούρια προσπάθεια ώστε να απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας και να καταθέσουμε την πρόταση μας για το νέο πρότυπο λειτουργίας του δήμου μας.

Σήμερα χρίσμα δίνει η κοινωνία έχοντας ως οδηγό της τη σκληρή πραγματικότητα μακριά από κομματικές καταβολές και ψευτοδιλήμματα.
Είναι ανάγκη να επαναφέρουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης , να χτίσουμε καθημερινούς και άμεσους διαύλους επικοινωνίας και με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και εξωστρέφεια να απαντήσουμε με ρεαλιστικές προτάσεις στις ανάγκες μας και στα καθημερινά μας προβλήματα.

Σας καλώ σε αυτή τη δύσκολη αλλά όμορφη διαδρομή, να γίνουμε συνοδοιπόροι και
να συνδιαμορφώσουμε μαζί τις εξελίξεις για το μέλλον της πόλης μας.

Χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις, Βάζοντας το εμείς πάνω από το εγώ.

Με εκτίμηση και ευχές για καλή χρονιά
με υγεία, προκοπή και οικογενειακή ευτυχία,

Α ν τ ώ ν η ς Π έ τ τ α ς
Ζωγράφου , Ιανουάριος 2014»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s