με Καφατσάκη ο ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου

Posted: Φεβρουαρίου 12, 2014 in Από αλλού, Δημοτικές εκλογές
Ετικέτες: ,

Αναδημοσιεύουμε από την elgnomi.gr που και τα ακριβή στοιχεία έχει αλλά και τα σχόλια έχουν ενδιαφέρον

ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου: Επικράτηση Καφατσάκη στις εσωκομματικές κάλπες για ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου

Την Τίνα Καφατσάκη και το “Μαζί για την πόλη μας” επέλεξαν μέσω εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου για να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της κάλπης έχουν ως εξής: η Τίνα Καφατσάκη έλαβε 100 ψήφους ήτοι το 58% έναντι 73 του Ζαχαρία Τριγάζη, ο οποίος επιλέχθηκε από το 42% των ψηφισάντων.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει για την ώρα το εσωκομματικό μέτωπο που είχε ανοίξει με την πρόθεση μερίδας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κυρίως ορισμένων συνιστωσών που κατέβασαν απέναντι στην κα Καφατσάκη τον κ. Τριγάζη. Το αποτέλεσμα διέψευσε τις Κασσάνδρες που έβλεπαν ήττα Καφατσάκη παρόλο που η νίκη δεν οδήγησε σε συντριβή της «αντίπαλης ομάδας» που απέσπασε σημαντικό ποσοστό.

Ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα τηρήσει από τούδε και στο εξής η ομάδα αυτή που εξέφρασε με τη στάση και τις ενέργειές της αντιρρήσεις ως προς το πρόσωπο της κας Καφατσάκη για υποψήφια δήμαρχο στο Ζωγράφου.

Μένει να δούμε τώρα, αν θα παραμείνει και θα στηρίξει την υποψηφιότητα Καφατσάκη στο Δήμο ή αν θα επιλέξει διαφορετικό πολιτικό δρόμο, κάτι βέβαια που θα τους τοποθετήσει αυτομάτως εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Αίσθηση προκάλεσε βέβαια και το γεγονός ότι αν και ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται ως κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πόλη όπως έδειξαν και οι εκλογές του 2012, αυτό σε επίπεδο κομματικών διαδικασιών και συμμετοχής στην διαδικασία για την ανάδειξη του υποψηφίου του κόμματος μεταφράστηκε  σε 174 άτομα.

Η χαμηλή συμμετοχή δικαίωσε τους κύκλους εκείνους της κας Καφατσάκη που την προέτρεπαν να κατέβει υποψήφια σε κάθε περίπτωση καθώς η κοινωνία φαίνεται πλέον να αδιαφορεί ως προς το τι γίνεται στα στενά κομματικά καλούπια, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά την επιλογή των δημοτικών αρχόντων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s