Από την Κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής Ζωγράφου ενάντια στο κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ, το Σάββατο

Posted: Φεβρουαρίου 17, 2014 in Από αλλού
Ετικέτες:

Μαζική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, στο κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Ζωγράφου και των μαζικών φορέων της περιοχής, για κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ.
Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 11:00 από την πλατεία Τερζάκη (Ιλίσια), και μέσα από τις γειτονιές του Ζωγράφου κατευθύνθηκε προς την Λεωφόρου Παπάγου όπου στο τέρμα της κατέληξε και η κινητοποίηση.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι γυναίκες και οι νεολαίοι διαδήλωσαν για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας.
Να μην καταργηθεί, να μην συγχωνευτεί καμία μονάδα υγείας, κανένα κέντρο υγείας. Όχι στην κινητικότητα και στην διαθεσιμότητα να γίνουν μαζικές προσλήψεις Υγειονομικού προσωπικού με μόνιμη και αποκλειστική απασχόληση. Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην υγεία.

Στο τέλος της κινητοποίησης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων και Επιδοματούχων ΙΚΑ Ζωγράφου Θέμης Σεργιάννης, και ο γιατρός των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου, Σπύρος Φίλιππας.

Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού για την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 7:30 στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ, και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 18:00 στο συλαλλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s