Η κοινωνία του Ζωγράφου απέτρεψε το κλείσιμο των ιατρείων – νέο κάλεσμα γι’ αύριο.

Posted: Φεβρουαρίου 17, 2014 in Δικά μας

20140217_093232Με νέα κινητοποίηση από τις 07.30 το πρωί εκατοντάδες κάτοικοι του δήμου μας απέτρεψαν και σήμερα, όπως σε όλη την Ελλάδα το κλείσιμο των πολυιατρείων του πρώην ΙΚΑ στην Παπαδιαμαντοπούλου.

Παρών από νωρίς εργαζόμενοι του δήμου, μετά από κάλεσμα της δημοτικής αρχής, δυνάμεις κυρίως του ΠΑΜΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΣΖ, πλήθος συναταξιούχων και ωφελούμενων από τις υπηρεσίες των ιατρείων. Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο στο βιβλίο υπογραφών στην είσοδο, έχουν μαζευτεί περισσότερες από 1300 υπογραφές.

Παρόντες φυσικά όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της αριστεράς και όχι μόνο αλλά και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ως αντανάκλαση στην προτεραιότητα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο να μην κλείσουν τα ιατρεία τονίζοντας χαρακτηριστικά σήμερα πως θα είναι από τις πρώτες πράξεις της κυβέρνησης της αριστεράς η επαναλειτουργία όλων των πολυιατρείων.

Η επιτροπή παραλαβής του υπουργείου έφυγε άκαρπη αφού η παρουσία τόσου κόσμου δεν άφησε περιθώρια ολοκλήρωσης του έργου της.

Νέο κάλεσμα για αύριο στις 08.00 το πρωί έξω από τα ιατρεία.

Στα ποιοτικά στοιχεία της κινητοποίησης τόσο στο Ζωγράφου όσο και στα άλλα ιατρεία η καθολική ταξική μονομέρεια των αντιμαχόμενων πλευρών. Από τη μία εργαζόμενοι άνθρωποι που πλήρωναν για χρόνια τις εισφορές τους και όταν χρειάστηκαν το ΕΣΥ, αυτό τους λέει πληρώστε πάλι. Από την άλλη οι εντολές της τρόικας και η προθυμία των «δικών» μας, για να διαλύσουν την δημόσια υγεία.

Αλλά και το γεγονός πως μετά την ΕΡΤ, ξαναβλέπουμε σε κοινό μέτωπο όλες τις δυνάμεις της αριστεράς. Αυτό ας μη το ξεχνάμε όταν διάφοροι αναρωτιούνται που είναι και τι κάνει η αριστερά.

Εδώ η ανακοίνωση του δήμου Ζωγράφου

20140217_094407 20140217_094434

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s