Καταγγελίες για συκοφαντική δυσφήμηση

Posted: Μαρτίου 6, 2014 in Από αλλού
Ετικέτες: ,

Παρ’ ότι πιστεύουμε ότι οι γυμνιοσάλαγκιες αποκτούν αξία μόνο όταν τους βγάζουμε εμείς από το έρεβος που ζουν, αναδημοσιεύουμε τις καταγγελίες της Βάσως Στρακαντούνας, ώστε αν φτάσει σε κανενός του αυτί αυτές οι καταγγελίες να ξέρει την πηγή προέλευσής τους και φυσικά την αξιοπιστία του συνομιλητή του.

Αντιγράφουμε από zografou-live.gr

 

Καταγγελίες για συκοφαντική δυσφήμηση

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «ΜΑΖΙ για την πόλη μας» και γραμματέας  του δημοτικού συμβουλίου, μας κοινοποίησε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο γνωστός κίτρινος ηλεκτρονικός Ιστότοπος Πόλις- Ζωγράφου, πιστός στην Γκαιμπελική του τακτική, ανάρτησε ανυπόστατο και ψευδές δημοσίευμα προσβάλλοντας την προσωπική μου αξιοπρέπεια και την πολιτική μου υπόσταση. Οι ισχυρισμοί περί διορισμού των παιδιών μου, είναι τουλάχιστον γελοίοι, σημειωτέον δε οτι  κανένα εκ των δυο δεν είναι στην αγορά εργασίας.
Ο τρόμος και η αθλιότητα του κιτρινισμού δεν μπορεί να βεβηλώσει ούτε την προσωπικότητα μου ούτε την πολιτική μου ταυτότητα που, δυστυχώς για τους κιτρινιστές, συνάδουν με τις αρχές της ανιδιοτέλειας της διαφάνειας και της αξιοκρατίας. Ας ψάξουν αλλού για θύματα γιατί εμείς δεν μασάμε!!!. Το θέμα έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης!!

Μάλλον κάποιους ενόχλησαν οι ερωτήσεις της επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξής «ΜΑΖΙ για την πόλη μας» ,  Τίνας Καφατσάκη στο Δημοτικό συμβούλιο για την συγκεκριμένη ΜΚΟ, τις προσλήψεις σε αυτή και το πώς αξιοποιούνται οι χρηματοδοτήσεις που λαμβάνει για να υλοποιήσει πρόγραμμα κατά της φτώχειας!!!

Με εκτίμηση
Βασιλική Στρακαντούνα-Σφακάκη
Δημοτική Σύμβουλος,  Ζωγράφου
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s