Στο κενό οι συκοφαντίες για τη Βάσω Στρακαντούνα

Posted: Μαρτίου 11, 2014 in Από αλλού
Ετικέτες: ,

Χαστούκι στους άθλιους συκοφάντες αποτελεί η επίσημη απάντηση της ΜΚΟ «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο», με την οποία βεβαιώνει ότι κανένα παιδί της Βάσως Στρακαντούνα δεν έχει προσληφθεί όπως την κατηγορούσε το blog «Ζωγράφου πόλις».

«Σας βεβαιώνουμε«, αναφέρει με έγγραφό του το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο, »ότι στα προσληφθέντα άτομα… δεν συμπεριλαμβάνεται κανένα άτομο εν ονόματι Ασπασία Σφακάκη του Μιχαήλ ή/και Αγλαΐα Σφακάκη του Μιχαήλ, ούτε και κανείς άλλος που φέρει το επώνυμο Στρακαντούνα ή Σφακάκη.»

Η ΜΚΟ «Ευρωπαικό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο», έχει αναλάβει το πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές στους δήμους Ζωγράφου και Καισαριανής-Πολυδύναμο σχέδιο κοινωνικών δράσεων άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας», ενώ για τη δράση της και τους τρόπους υλοποίησης του προγράμματός στο Δήμο Ζωγράφου,  η Τίνα Καφατσάκη είχε υποβάλει σειρά ερωτημάτων σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, το blog «Ζωγράφου πόλις» με αγοραίο ύφος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η Βάσω Στρακαντούνα εκμεταλλεύτηκε τη θέση της και πέτυχε το διορισμό των παιδιών της στο επίμαχο πρόγραμμα.

Η δημοτική σύμβουλος του ΜΑΖΙ κατέφυγε ήδη στη δικαιοσύνη, και ήδη διέψευσε τα όσα της καταλόγιζε ο συντάκτης του επίμαχου άρθρου. Παράλληλα, ζήτησε από την ΜΚΟ αναλυτικές καταστάσεις των εργαζομένων στο πρόγραμμα.

Η ΜΚΟ »Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο» δεν έδωσε με τις καταστάσεις γιατί, όπως υποστηρίζει, κάτι τέτοιο δεν είναι σύννομο, αλλά διαβεβαίωσε ότι σ αυτές δεν υπάρχουν εργαζόμενοι με το όνομα το δικό της ή του συζύγου της.

Ολόκληρη η επιστολή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s