Από την πρώτη συγκέντρωση του ΜΑΖΙ

Posted: Μαρτίου 17, 2014 in Από αλλού
Ετικέτες:

Αντιγράφουμε από το official. Στους όσους στην χθεσινή της ομιλία κατακεραύνωσε η Τίνα Καφατσάκι βέβαια δεν εξήγησε γιατί συνεργάστηκε για πολλά χρόνια μαζί τους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τέλος πάντων ολοκληρωμένη κριτική κάποια άλλη στιγμή. Ο λόγος στην ίδια.

https://i1.wp.com/zografou-live.gr/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0054a.jpg

Δυνατό μήνυμα Ανατροπής και Νίκης στο δήμο Ζωγράφου από την πρώτη Κυριακή ζήτησε η υποψήφια δήμαρχος της πόλης Τίνα Καφατσάκη από τους δημότες σήμερα, στην πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της παράταξης του «Μαζί»  στο θέατρο «Στοά».

Ηχηρό μήνυμα Ανατροπής ήταν, άλλωστε, και η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών που κατέκλυσαν το θέατρο, καθώς και τα ονόματα που συγκροτούν το ισχυρό ψηφοδέλτιο  της παράταξης και που παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Ζωγράφου.

Μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου, η Τίνα Καφατσάκη κατακεραύνωσε παλιούς και νέους σωτήρες που έχουν ασκήσει διοίκηση στο δήμο ή που διεκδικούν τώρα την δημαρχία. Αυτούς, δηλαδή, που έχουν οδηγήσει σε χρεοκοπία το Δήμο, και που δεν έχουν τολμήσει να υψώσουν το ανάστημά τους στις καταστροφικές πολιτικές του Καλλικράτη και των μνημονίων. Των πολιτικών, δηλαδή, που έχουν οικονομικά γονατίσει τους ΟΤΑ αφαιρώντας τους το 60% των πόρων τους. Πώς άλλωστε θα μπορούσαν να το κάνουν κατι τέτοιο, αφού τα κόμματα που τους στηρίζουν  του Σαμαρα- Βενιζέλου είναι συνυπέυθυνα για αυτή την κατάσταση.

«Σήμερα», είπε η Τίνα Καφατσάκη, «όλοι αυτοί οι «σωτήρες», με το μανδύα του ανεξάρτητου, διεκδικούν την ψήφο των πολιτών». Αναφερόμενη, μάλιστα, στον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να τον κατανομάσει, σημείωσε με έμφαση πως, σύμφωνα με το βιογραφικό του, ανήκει στην ομάδα του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας. Συνδιαμορφώνει, δηλαδή, τις  πολιτικές αυτές που έχουν γονατίσει τον ελληνικό λαό.

Η Τίνα Καφατσάκη αναφέρθηκε στο όραμα του ΜΑΖΙ. Ο Δήμος Ζωγράφου πρέπει να είναι ένας δήμος Αλληλεγγύης, Δημοκρατίας, συνδεδεμένος με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, που θα αξιοποιήσει τους ελεύθερους χώρους και θα έχει τον Πολιτισμό πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του.

Δεσμεύτηκε ότι με το ΜΑΖΙ στη διοίκηση του Δήμου κανείς άστεγος δεν θα κοιμάται στο δρόμο, κανείς άπορος δεν θα μείνει πεινασμένος.

Η ομιλία

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s