Συνεργασία Κρανιώτη – Αγγελόπουλο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές

Posted: Μαρτίου 18, 2014 in Από αλλού, Δημοτικές εκλογές

Αντιγράφουμε από zografopolis.gr

Συνεργασία Κρανιώτη – Αγγελόπουλο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές

adez-logo

Α.Δ.Ε.Ζ.

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ Δημοτική Ένωση Ζωγράφου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ Δημοτική Ένωση Ζωγράφου αφουγκραζόμενη της ανάγκες των καιρών για συλλογικές προσπάθειες ανασυγκρότησης της Πόλης μας, εξέτασε ενδελεχώς την όλη πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Δήμο Ζωγράφου, καθώς και τον πολυκερματισμό όλων των πολιτικών δυνάμεων και αφού έλαβε υπόψη τον μεγάλο αριθμό ανεξαρτήτων δημοτικών παρατάξεων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να συνεργαστεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την  παράταξη «ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Η ΑΔΕΖ  συνεχίζει να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη παράταξη, τηρώντας πάντοτε την ιδρυτική της αρχή ότι τα πολιτικά κόμματα έχουν θέση στο Κοινοβούλιο, ενώ οι Δημοτικές παρατάξεις βρίσκονται στο πλευρό των δημοτών τους για τη λύση των αναφυόμενων τοπικών δημοτικών προβλημάτων. Η ΑΔΕΖ εξακολουθεί να πρεσβεύει τις αρχές και το ήθος που επέδειξε στα οκτώ χρόνια από την ίδρυσή της και την συνεχή παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ΑΔΕΖ και ο επικεφαλής Κρανιώτης Χαράλαμπος (Μπάμπης), με την συγκεκριμένη συνεργασία αποδεικνύει  για άλλη μία φορά εμπράκτως ότι δεν βάζει το προσωπικό συμφέρων και τις προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από το συμφέρων της Πόλης, που επί δύο θητείες πιστά υπηρέτησε στα δημοτικά έδρανα και δεσμεύεται να θέσει εαυτήν εκ νέου στην υπηρεσία των δημοτών.

Η ΑΔΕΖ ήταν, είναι και θα παραμείνει Ακομμάτιστη Δημοτική Παράταξη. Δεν ζήτησε και δεν έλαβε κανένα χρίσμα από κανέναν, δεν επιδίωξε  στήριξη από καμία τοπική κομματική οργάνωση, ενώ ευαγγελίζεται την ανεξαρτησία, χωρίς να ζητά καμία «μεταγραφή» προκειμένου να βγει από την ναφθαλίνη.

Ως εκ τούτου, η ΑΔΕΖ, συνεργαζόμενη σε κοινό ψηφοδέλτιο με την Παράταξη «ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ», ζητά την στήριξη των Ζωγραφιωτών στις εκλογές του Μαΐου και επιζητεί το διάλογο με αυτούς ως τρόπο επίλυσης των συσσωρευμένων πολλαπλών δημοτικών προβλημάτων, μεταξύ των οποίων η συγκοινωνία, η καθαριότητα, το πράσινο, η Βίλλα, η αισθητική της Πόλης.

Για την ΑΔΕΖ

Ο Επικεφαλής

Κρανιώτης Χαράλαμπος (Μπάμπης)

 

σχόλιο: Οι θέσεις που διαχρονικά πήρε η ΑΔΕΖ στα ζητήματα ελεύθερων χώρων του δήμου μας για παράδειγμα ήταν σε θετική κατεύθυνση και ενάντια στις επιλογές Καζάκου, φυσικός & πολιτικός διάδοχος του οποίου είναι ο Παν. Αγγελόπουλος. Επομένως είτε ο φαρμακοποιός θα δυσκολευτεί στο μέλλον να συνυπάρξει στο ίδιο σχήμα είτε θα το γυρίσει στο τσάμικο.

Για τις θέσεις του αυτές πάντως δεχόταν και φλερτ εξ αριστερών του αλλά προτίμησε τον φυσικό του χώρο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s