ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΤΖΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ‏

Posted: Μαΐου 12, 2014 in Δημοτικές εκλογές, Μας ήρθε
Ετικέτες:

Με ανοιχτή επιστολή (και) στο μπλογκ μας η τέως αντιδήμαρχος πολεοδομίες επί ημερών Καζάκου εξηγεί δημόσια τους λόγους που στηρίζει ανοικτά το «ΜΑΖΙ για την πόλη μας» και την Τίνα Καφατσάκη.

Επιβεβαιώνοντας το «ρεπορτάζ» μας για το σχετικό πολιτικό φλερτ. Κι επειδή στη ζωή κάτι κερδίζει κάτι χάνεις, το ΜΑΖΙ κέρδησε την στήριξη της Όλγας ΜΟυτζαλιάς, έχασε τη στήριξη του ενός τρίτου της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί η επιστολή

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΤΖΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ

Αγαπητή Τίνα

Γνωριστήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα έτη 2007- 2010 στα έδρανα της Αντιπολίτευσης εσύ ως αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης , στα έδρανα της Διοίκησης εγώ, θα έλεγε κανείς ότι η σχέση μας έπρεπε να είναι από εχθρική ως αδιάφορη .

Αντίθετα όμως αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης αλλά και συνεργασίας στα δημοτικά θέματα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που σε ρωτούσα για τα αυτοδιοικητικά που είχες και έχεις πολύ μεγάλη εμπειρία και που με ρωτούσες για τα θέματα του γνωστικού μου αντικειμένου , για τα θέματα της Διεύθυνσης πολεοδομίας , για τις εισηγήσεις που έφερνα στο Συμβούλιο και που στην πλειονότητα ψήφιζε η παράταξη σου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που συμφωνήσαμε και σε διαφωνίες!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ανεξαρτητοποιήθηκα και κάθισα δίπλα σου στα έδρανα της αντιπολίτευσης, άπλωσες το χέρι σου προστατευτικά γύρω μου γιατί ήξερες ότι θα δεχτώ επιθέσεις. Από τότε νομίζω η συνεργασία και η συμπάθεια μετετράπη σε φιλία με γερές και υγιείς βάσεις που κρατάει ωs σήμερα.

Στη σημερινή προεκλογική περίοδο δεν θέλησα να συμμετάσχω ενεργά μέσα από υποψηφιότητα για προσωπικούs λογούς παρ’ όλο που με τίμησεs ζητώντας το εσύ, όπως και αρκετοί άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τουs οποίουs διατηρώ σχέσεις εκτίμησης και φιλίας.

Παρακολούθησα από κοντά τον μέχρι τώρα προεκλογικό αγώνα. Σε συγχαίρω γιατί ζήτησες εκλογές με αξιοπρέπεια και τίμησες το λόγο σου για μια ακόμα φορά! Τόσο εσύ όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού έκαναν και κάνουν αγώνα χωρίς αντιπαραθέσεις κακίες, λασπολογίες και βρώμικα δημοσιεύματα. Γιατί η λάσπη λερώνει πρώτα εκείνον που την πετάει και, ναι μεν δημιουργεί εντυπώσεις αλλά αφήνει λερωμένη την ψυχή. Γι’ αυτό εκτίμησα την μέχρι τώρα πορεία σου στον προεκλογικό αγώνα.

Εκτίμησα επίσης το γεγονός ότι δεν έταξες καρέκλες και αξιώματα στουs υποψηφίους, αλλά αντίθετα η μέχρι τώρα στάση σου τους δείχνει ότι η νίκη στις εκλογές δεν σημαίνει εξουσία αλλά βαρύτατες ευθύνες στουs ώμους τουs, στις οποίες πρέπει να φάνουν αντάξιοι.

Μου έκανες επίσης την τιμή να συζητήσεις μαζί μου πολλά από τα θέματα του τεχνικού προγράμματος του Δήμου μας.

Σ’ ένα πλαίσιο ριζικών αλλαγών στην χώρο-κοινωνική και οικονομική οργάνωση έχει γίνει πλέον φανερή η ανάγκη ολοκληρωμένων ρυθμίσεων σχεδιασμού για την πόλη.

Εδώ μοιραστήκαμε την άποψη ότι ο Δήμος Ζωγράφου πρέπει να είναι το ΚΕΝΤΡΟ γνώσεων και τεχνών τηs περιφέρειας, μια πραγματική ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ και όχι μια αστικοποιημένη πόλη με διάχυση λειτουργιών και έλλειψη ελεύθερων χώρων.

Έτσι συνθέσαμε μαζί την σύνταξη των προτάσεων-παρατηρήσεων επάνω στη μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, μια μελέτη τεράστιας σημασίας για την πόλη, για την

οποία έδωσα προσωπικό αγώνα να ξεκινήσει και δυστυχώς ακόμα εκκρεμεί στα συρτάρια του δήμου.

Μοιραζόμαστε επίσης την άποψη ότι στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες προέχει η κοινωνική πολιτική όλων των άλλων θεμάτων και κατάλαβα ότι έχεις την βούληση να κάνεις πραγματικότητα αυτά τα ‘’πιστεύω’’ εφ όσον εκλεγείς. Άλλωστε ως οικονομολόγος γνωρίζεις καλά ότι ο Δήμος μας έχει ίδιους οικονομικούς πόρους που αν κάποιος τους διαχειριστεί σωστά μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα!

Αξιολογώντας τα παραπάνω αποφάσισα τεκμηριωμένα να στηρίξω την υποψηφιότητά σου σ’ αυτόν τον εκλογικό αγώνα που εύχομαι μέχρι το τέλος να διεξαχθεί με ήθος και αξιοπρέπεια.

Εύχομαι το βράδυ της 25ης Μαΐου 2014 να είναι βραδιά νίκης του ΜΑΖΙ αλλά και η απαρχή μιας δημιουργικής και φωτισμένης 5ετιας για τον Δήμο Ζωγράφου της καρδίας μας, στην οποία θα με βρεις αρωγό για την υλοποίηση των οραμάτων μας.

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΟΛΓΑ ΜΟΥΤΖΑΛΙΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s