ΜΑΖΙ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2014

Posted: Μαΐου 13, 2014 in Από αλλού, Δημοτικές εκλογές
Ετικέτες:

Το πρόγραμμα μας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2014

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 Η ελληνική κοινωνία ζει μια πρωτοφανή σε ένταση και έκταση κρίση, τη χειρότερη που γνώρισε μεταπολιτευτικά. Τα λαϊκά στρώματα έχασαν και εξακολουθούν να χάνουν τα εισοδήματά τους, εργατικά δικαιώματα δεκαετιών ακυρώθηκαν και ακυρώνονται, η ανεργία εκτινάσσεται σε πρωτοφανή επίπεδα, η οικονομία ακολουθεί καθοδικό σπιράλ θανάτου, η κοινωνία αποσυντίθεται, οι θεσμοί διαλύονται και η δημοκρατία περιστέλλεται, φτάνοντας στα όρια της αντιδημοκρατικής εκτροπής. Οι συνθήκες ζωής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας αλλάζουν δραματικά.

Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ».

Στη δίνη αυτής της πραγματικότητας η Αυτοδιοίκηση πλήττεται βάναυσα. Υπήρξε ένα από τα μεγάλα θύματα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών λιτότητας και των αλλεπάλληλων Μνημονίων. Συγκεκριμένα :

 1. Οι θεσμοθετημένοι πόροι της τοπικής αυτοδιοίκησης μειώθηκαν κατά 60%.
 2. Το Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων έχει παγώσει.
 3. Η Αυτοδιοίκηση δέχθηκε αλλεπάλληλες συγχωνεύσεις, χωρίς πρόβλεψη ουσιαστικής ενδοδημοτικής αποκέντρωσης και ανάπτυξης.
 4. Κοινωνικές υπηρεσίες όπως βρεφονηπιακοί σταθμοί, η «βοήθεια στο σπίτι», η συντήρηση σχολείων και η μεταφορά μαθητών, τα δημοτικά ιατρεία, τα ΚΑΠΗ, οι δομές πολιτισμού και αθλητισμού, η καθαριότητα κ.λπ. έχουν συρρικνωθεί.
 5. Οι εργαζόμενοι ζουν με το άγχος των «μετατάξεων», «κινητικότητας», «εφεδρείας». Οι εργασιακές σχέσεις έχουν ανατραπεί ριζικά. Ελαστικές μορφές εργασίας, σε ΜΚΟ, εργασία πέντε μηνών,  ΚΟΙΝΣΕΠ, κυριαρχούν.
 6. Ο θεσμός της αυτόνομης τοπικής Αυτοδιοίκησης πλήττεται βάναυσα και οι αιρετοί μετατρέπονται σε φοροεισπράκτορες.
 7. Η κεντρική εξουσία προωθεί την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας και άλλων δημοτικών υπηρεσιών. Η εκποίηση του δημόσιου πλούτου έχει ήδη αρχίσει.

Συμπερασματικά, οι πολιτικές των μνημονίων και η εφαρμογή του «Καλλικράτη» έφεραν οξεία επιδείνωση του κοινωνικού ρόλου της Αυτοδιοίκησης.

 

Για μας ο δήμος είναι συνυφασμένος με τη δημοκρατία, τις δημόσιες κοινωνικές δομές, την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη λαϊκή συμμετοχή, την αλληλεγγύη, τη λογοδοσία και τον άμεσο έλεγχο από τους δημότες.

Και ακριβώς με βάση αυτή την αντίληψη διαμορφώθηκε η πρόταση μας για τους πολίτες του Ζωγράφου ενόψει των Δημοτικών εκλογών του Μάη του 2014.

 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

( κάνετε κλικ πάνω σε κάθε τίτλο )

Α. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Β. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.

Γ. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΡΩΓΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Δ. ΜΑΖΙ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Ε. ΜΑΖΙ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

Advertisements
Σχόλια
 1. Ο/Η zografoubloging λέει:

  Α

  ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

  Στις μέρες μας, που η χώρα βιώνει μια μεγάλη κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση η Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

  Να αποτελέσει παράγοντα κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης των κοινωνικών δομών. Για να το πετύχουμε αυτό είναι αναγκαία η μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας. Η στήριξη κάθε συλλογικότητας, κάθε προσπάθειας εθελοντικής προσφοράς και δράσης, θα είναι στο κέντρο της προσοχής της Διοίκησης του Δήμου.

  Ο Δήμος οφείλει να δημιουργήσει μία σύγχρονη κοινωνική υπηρεσία που θα προγραμματίζει, θα συντονίζει και θα ενώνει κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε να έχουμε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και συντονισμό, μπορούμε να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο απέναντι στην κρίση και ταυτόχρονα να εξασφαλιστούν τα στοιχειώδη, όπως η στέγη, η τροφή, το ηλεκτρικό, το νερό και η ιατρική φροντίδα σε κάθε οικογένεια.

  Η μάχη για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης δεν μπορεί να κερδηθεί χωρίς την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας

  Στόχος μας είναι η υλοποίηση ενός προγράμματος ολοκληρωμένης, σύγχρονης κοινωνικής πολιτικής και η δημιουργία δικτύου υπηρεσιών που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων του δήμου μας.

  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ.

  Στο πλαίσιο αυτό δεσμευόμαστε:

  Διατήρηση, προάσπιση και βελτίωση όλων των υφιστάμενων κοινωνικών δομών του Δήμου. (ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο σπίτι, Παιδικοί σταθμοί ΚΔΑΠ, Συμβουλευτικό Κέντρο, κλπ.) Παροχή ιατρικής υποστήριξης ώστε να διευκολύνονται οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας. Εγκατάσταση προγράμματος ΟΤΕ-alert για την άμεση υποστήριξη μοναχικών ηλικιωμένων σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  Κέντρο υποστήριξης Ατόμων με αναπηρία και υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και απασχόλησης
  Ανάπλαση του δημοτικών κατασκηνώσεων της Ραφήνας προκειμένου να φιλοξενούν τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας τους καλοκαιρινούς μήνες.
  Δημοτικό Ιατρείο-Δίκτυο εθελοντών ιατρών που θα παρέχουν πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη σε ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους συμπολίτες μας.
  Δημοτικό Φαρμακείο: για να προσφέρει φάρμακα στους εξυπηρετούμενους του Δημοτικού Ιατρείου και σε όσους τα έχουν ανάγκη σε ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους συμπολίτες μας.
  Κοινωνικό Φροντιστήριο: με εθελοντές καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εθελοντές φοιτητές που θα έχουν ως πρωταρχικό στόχο την στήριξη μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου στα μαθήματά τους σε ξένες γλώσσες και πληροφορική
  Δημοτική Τράπεζα Τροφίμων-Κοινωνικό παντοπωλείο: για να στηρίζει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οικογένειες που έχουν έντονο βιοποριστικό πρόβλημα.
  Διάθεση προϊόντων από Παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες: με ποιοτικά είδη διατροφής της ελληνικής γης σε προσιτές τιμές, απευθείας από παραγωγούς από όλη την χώρα.
  Τράπεζα Χρόνου: προάγει τον εθελοντισμό και το ήθος της αλληλέγγυας προσφοράς δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε κάθε εμπλεκόμενο άτομο να επωφεληθεί με τη σειρά του από την προσφορά των συμπολιτών του.
  Δημοτικό Ανταλλακτήριο: που θα δίνει την δυνατότητα ανταλλαγής ειδών ρουχισμού αλλά και δωρεάν παραλαβής ρουχισμού.
  Συσσίτια για απόρους συμπολίτες μας
  Εθελοντική αιμοδοσία-Τράπεζα Αίματος: σε συνεργασία με τα μεγάλα νοσοκομεία της περιοχής μας.

  Στήριξη υπερχρεωμένων νοικοκυριών : δημιουργία ομάδας εθελοντών δικηγόρων, που στηρίζουν νομικά κατοίκους της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υπερχρέωσης και δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

 2. Ο/Η zografoubloging λέει:

  Β

  Θέλουμε μια πόλη με τη χαρά και τη ζωντάνια των νέων, θέλουμε τη νέα γενιά ενεργή στα κοινά. Θέλουμε η νέα γενιά να βρει τις ευκαιρίες και το ρόλο της σε ένα καλύτερο αύριο.

  Μαζί – για μια πόλη που νοιάζεται και φροντίζει για τη μόρφωση των παιδιών μας, για ένα ανοικτό και σύγχρονο σχολείο με:

  Την τακτική συντήρηση-αναμόρφωση των σχολικών κτιρίων ώστε να γίνουν χώροι ζεστοί και φιλικοί για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, την εξασφάλιση θέρμανσης, καθαριότητας, φύλαξης και κάλυψη των λειτουργικών αναγκών κάθε σχολείου
  Την εξασφάλιση κατάλληλων κτιρίων για τα νηπιαγωγεία του Δήμου μας
  Την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων
  Την ανάδειξη των σχολείων σε «κυψέλες» μόρφωσης, πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων της γειτονιάς (ανοικτό σχολείο)
  Την αναβάθμιση του Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογενειών του Δήμου και του Κέντρου Πρόληψης, την τοποθέτηση ψυχολόγων στα σχολεία, για την αντιμετώπιση μαθησιακών, ψυχολογικών, κοινωνικών θεμάτων και την πρόληψη των εξαρτήσεων .
  Την λειτουργία των σχολικών βιβλιοθηκών σε δίκτυο και με την δημοτική βιβλιοθήκη.
  Την αγορά και δωρεάν παροχή των ξενόγλωσσων βιβλίων.
  Την υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης- ευαισθητοποίησης καθώς και διαμόρφωση των σχολικών αυλών για την εξοικείωση των παιδιών με τη φύση και ανάπτυξη σχετικών δραστηριοτήτων (ανακύκλωση, δημιουργία κήπων κλπ)
  Την ανάπτυξη πρόσθετης διδακτικής στήριξης, ενισχυτικής διδασκαλίας με λειτουργία κοινωνικών φροντιστηρίων, τόσο σε γενικά μαθήματα όσο και σε ξένες γλώσσες και πληροφορική
  Την εφαρμογή προγραμμάτων υποστήριξης και σίτισης σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς κάθε σχολείου
  Την εφαρμογή προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και εμβολιασμού
  Την στενή και αμοιβαία επωφελή συνεργασία με τα τμήματα του Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου τόσο για επιστημονική, διδακτική και τεχνολογική υποστήριξη των σχολείων όσο και για πρακτική άσκηση των φοιτητών σε δομές του Δήμου μας.
  Τη δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο Δήμο μας (Υμηττός-Ιλισός-Πάρκο Γουδή)
  Την οργάνωση προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης «Κατασκήνωση μέσα στη πόλη» στις διακοπές των εορτών και στους καλοκαιρινούς μήνες για παιδιά 6-12 ετών.

  Διεκδικούμε άμεσα:

  Στο νέο ΕΠΑΛ άμεση επαναλειτουργία των Τομέων Υγείας – Πρόνοιας, Εφαρμοσμένων Τεχνών & Αισθητικής – Κομμωτικής, ειδικοτήτων που καταργήθηκαν με το νόμο 4186/2013.
  Στη θέση της ΕΠΑΣ Ζωγράφου που καταργήθηκε να λειτουργήσει νέο ΕΠΑΛ απογευματινό ή εσπερινό.
  Να θεσμοθετηθεί και να λειτουργήσει Δημόσιο ΙΕΚ στου Ζωγράφου, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.

  Μαζί για μια πόλη που θα αθλείται και θα γυμνάζεται

  Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα. Η ανάπτυξη του κοινωνικού χαρακτήρα του αθλητισμού έχει προτεραιότητα και ως εκ τούτου στοχεύει στην δημιουργία προϋποθέσεων για πρόσβαση στο σύνολο των κατοίκων του Δήμου

  Συντήρηση και σωστή διαχείριση των αθλητικών υποδομών της πόλης (Γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολυμβητήριο κλπ)
  Απόδοση των αθλητικών χώρων στα 49 στρέμματα στο Γουδή αλλά και άλλων αθλητικών υποδομών, στο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού
  Εξεύρεση και διαμόρφωση χώρων σε κάθε γωνιά της πόλης, ώστε να υπάρξει ξανά αθλητισμός και συμμετοχή μαζικής μορφής
  Ανάπτυξη προγραμμάτων «Αθλητισμού για όλους», διασφάλιση της ελεύθερης και απρόσκοπτης πρόσβασης όλων των δημοτών στους χώρους άθλησης και χάραξη μακροπρόθεσμης στρατηγικής στον τομέα αυτό.
  Διαμόρφωση ελεύθερων χώρων άθλησης και αξιοποίηση των σχολικών συγκροτημάτων τις απογευματινές ώρες
  Συνεργασία με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα για την αξιοποίηση και συντήρηση των χώρων άθλησης που διαθέτουν
  Εξασφάλιση ιατρικής υποστήριξη για αντιμετώπιση ατυχημάτων στους χώρους μαζικής άθλησης
  Οργάνωση προγραμμάτων και δραστηριοτήτων για ειδικές κατηγορίες του πληθυσμού (ΑμεΑ, γυναίκες, 3η ηλικία, κλπ)
  Καθιέρωση αθλητικών γεγονότων, θεσμών και εκδηλώσεων σε μόνιμη βάση όπως σχολικά πρωταθλήματα, ποδηλατικοί γύροι, δρόμοι υγείας κ.λ.π.
  Θεσμική σύνδεση των αθλητικών σωματείων και των δραστηριοτήτων τους µε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού και τη δημοτική αθλητική πολιτική.
  Ενίσχυση του Σωματειακού αθλητισμού με προτεραιότητα στις ακαδημίες και τα νεανικά τμήματα με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής προσφοράς και δράσης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων.
  Ανάδειξη της ιστορίας των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας

  Μαζί για μια ζωντανή πόλη της πολιτιστικής δημιουργίας και συμμετοχής.

  Θεωρούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον κατεξοχήν θεσμό που μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια πολιτιστική πολιτική βασισμένη στις τοπικές και τις κοινωνικές ανάγκες.

  Να αξιοποιήσει το τοπικό δυναμικό και να λειτουργήσει τολμηρά και καινοτόμα.

  Πιστεύουμε ότι η πολιτική βούληση και ο κατάλληλος σχεδιασμός μπορούν να δημιουργήσουν, με μικρό κόστος και στοχευμένες παρεμβάσεις, μια νέα κατάσταση στην πόλη, ώστε να φτάσει ο πολιτισμός σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κοινωνική ομάδα, χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Πιστεύουμε ότι ο Πολιτισμός είναι Ανάπτυξη

  Δεσμευόμαστε για :

  Συνεργασία και υποστήριξη όλων των πολιτιστικών συλλόγων και κοινωνικών φορέων της πόλης
  Δημιουργία Κέντρων πολιτισμού με αίθουσες εκδηλώσεων για διαλέξεις συζητήσεις, εκθέσεις και χώρους ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία
  Αναδιάρθρωση και ανανέωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών
  Δημιουργία Δημοτικής πινακοθήκης αξιοποιώντας το πλούσιο εικαστικό δυναμικό της πόλης μας.
  Αναβάθμιση των επιμορφωτικών τμημάτων και δραστηριοτήτων του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Αθλητισμού
  Αναβάθμιση της Μουσικής Σχολής
  Ουσιαστική αξιοποίηση του Μουσείου ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ όπως επίσης και του Μουσείου ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ.
  Συνεργασία και αξιοποίηση του μουσείου Μπενάκη – Εργαστήριο Γιάννη Παππά.
  Διοργάνωση συμποσίου γλυπτικής.
  Υποστήριξη των δύο αξιόλογων θεάτρων του Δήμου μας, του θεάτρου ΣΤΟΑ και του θεάτρου ΠΟΤΑΜΙΤΗ
  Υλοποίηση δωρεάν πολιτιστικών προγραμμάτων σε συνεργασία με τους συλλόγους και τα σχολεία της πόλης, την υποστήριξη της μαθητικής ερασιτεχνικής δημιουργίας.
  Δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου στη Βίλλα Ζωγράφου και μουσείου της ιστορίας της πόλης μας.
  Αξιοποίηση του κινηματογράφου Αθήνα ως χώρου πολιτισμού στα Άνω Ιλίσια.
  Αποκατάσταση της συλλογικής ιστορικής μνήμης της πόλης, με την δημιουργία μνημείου Εθνικής Αντίστασης σε συνεργασία με τις οργανώσεις των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.
  Ανάδειξη του έργου και συνεργασία με τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών που κατοικούν στο Δήμο μας. Δημιουργία κοινωνικών κινήτρων και βράβευση αναγνωρισμένης πολιτιστικής προσφοράς δημοτών και συλλόγων
  Εκπόνηση προγραμμάτων που αφορούν την αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας με συμμετοχή αρχιτεκτόνων, εικαστικών κλπ
  Στοιχείο πολιτισμού της πόλης και των κατοίκων της αποτελεί και η ουσιαστική φροντίδα για τη λειτουργία του καταφύγιου ζώων

  ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ.

  Θεωρούμε ότι η ανάπτυξη και η ταυτότητα της πόλης συνδέεται με την ύπαρξη των μεγαλύτερων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας με τα οποία ο δήμος θα πρέπει να συνεργαστεί και να αξιοποιήσει σε κάθε πτυχή της δημοτικής δραστηριότητας.

  Θέλουμε μια πόλη που να αξιοποιεί τη μεγάλη πανεπιστημιούπολη της χώρας μας, το επιστημονικό διδακτικό προσωπικό της και τη ζωντάνια και τη γνώση των φοιτητών της,

  Η πόλη μας μπορεί να γίνει εργαστήρι μάθησης και καινοτομίας με τη συνεργασία της Δημοτικής αρχής, των εκπαιδευτικών και των μαθητών, αξιοποιώντας και το μεγάλο μας όπλο που λέγεται Πανεπιστημιακός περίγυρος

  Όμως πολιτισμός μπορεί και πρέπει να σημαίνει και ανάπτυξη!

  Τώρα που:

  Η ανεργία πλήττει βάναυσα όλες τις ηλικίες συμπολιτών μας και κυρίως τους νέους μας. Η τοπική αγορά του Ζωγράφου βρίσκεται σε βαθειά κρίση. Οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με την υπερφορολόγηση, την ληστρική πολιτική των τραπεζών, τη σταδιακή ιδιωτικοποίηση όλων των κλάδων της κοινωνικής πρόνοιας καταστρέφουν τη ζωή μας, και κάνουν τα όνειρά μας εφιάλτες.

  Η δημοτική παράταξη «ΜΑΖΙ» θεωρεί υποχρέωσή της, παράλληλα με τις διεκδικήσεις, να καταθέσει και δημιουργικές προτάσεις που να αντιμετωπίζουν, ως ένα βαθμό, τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών, να δίνουν όραμα και ελπίδα στους νέους και τις νέες μας και σχέδιο για την τοπική ανάπτυξη.

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

  Το «ΜΑΖΙ για την πόλη μας», ως νέα δημοτική αρχή, θα επιδιώξει, σε συνεργασία με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της περιοχής μας, τη δημιουργία φορέα που να διοργανώνει στην πόλη του Ζωγράφου ετήσιο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.

  Η μορφή:

  Σε διασύνδεση με εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς και συλλογικότητες νέων από όλη την Ευρώπη, προσκαλούμε και φιλοξενούμε νέους δημιουργούς ώστε να παρουσιάσουν τις δουλειές, ιδέες και προτάσεις τους σε μια ετήσια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

  Οι χώροι του Δήμου Ζωγράφου, πλατείες, κτήρια, κλειστά γυμναστήρια καθώς και οι χώροι του ΕΜΠ και του Πανεπιστήμιου, φιλοξενούν τις Φεστιβαλικές εκδηλώσεις και καλύπτουν τις ανάγκες της διοργάνωσης.

  Το περιεχόμενο:

  Μουσική, θέατρο, λογοτεχνία, εικαστικά, χορός, επιστήμη, νέες τεχνολογίες, είναι ενδεικτικά ορισμένα από τα θέματα που μπορούν να παρουσιάζονται στη διάρκεια του έτους.

  Η διοργάνωση μπορεί να εξελίσσεται σε 3-μηνους θεματικούς κύκλους, ξεκινώντας σταδιακά και σε μικρή κλίμακα,από το πρώτο έτος της νέας δημοτικής περιόδου.

  Επαγγελματική κατάρτιση νέων:

  Σε ετήσια βάση λειτουργεί ανοιχτό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στο οποίο διοργανώνονται κύκλοι σεμιναρίων σχετικά με νέες ιδέες – προτάσεις – ευκαιρίες, στον τομέα της απασχόλησης και ταυτόχρονα γίνεται διασύνδεση νέων της Ευρώπης με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων καθώς και την προώθηση επαγγελματικών συνεργασιών.

  Οι Ζωγραφιώτες νέοι δημιουργοί

  Οι νέες και οι νέοι δημιουργοί μπορούν να έχουν τους δικούς τους χώρους δημιουργίας όπως τη Βίλα Κοτοπούλη, τη Βίλα Ζωγράφου, στην οποία μπορεί να είναι και το «στρατηγείο» του ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.

  ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

  Στόχος για τους συμμετέχοντες νέους δημιουργούς:

  Να βρίσκουν ένα φιλόξενο και επαγγελματικά οργανωμένο περιβάλλον ώστε να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες προβολής και διασύνδεσης με όλη την Ευρώπη.

  Στόχοι για την ανάπτυξη της πόλης μας:

  Ποιοτική αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων, υποδομών, συγκοινωνίας κ.λ.π.
  Προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών.
  Δημιουργία αναπτυξιακού περιβάλλοντος.
  Δημιουργία θέσεων εργασίας για την υποστήριξη του Φεστιβάλ.
  Τόνωση της τοπικής αγοράς

  Να γίνει ο Δήμος Ζωγράφου η πόλη που θα φιλοξενεί το ετήσιο

  ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

  Η πρότασή μας απευθύνεται σε εσάς για να την κρίνετε, να την βελτιώσετε και πάνω από όλα για να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ στην υλοποίησή της.

 3. Ο/Η zografoubloging λέει:

  Γ

  ΜΑΖΙγια ένα Δήμο αρωγό στη προσπάθεια ανέργων για εύρεσης εργασίας, αλλά και πρωταγωνιστής στη τοπική ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας .

  Ανεργία- Πρόβλημα εκρηκτικών διαστάσεων !

  Ο Δήμος αρωγός στη προσπάθεια ανέργων για εύρεσης εργασίας, αλλά και πρωταγωνιστής στη τοπική ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας

  Σύσταση γραφείου ανέργων σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, ώστε να βοηθούνται οι άνεργοι στην ανεύρεση εργασίας ή να εντάσσονται σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και απασχόλησης.
  Προώθηση-υποστήριξη εναλλακτικών μορφών οικονομίας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε σύγχρονους παραγωγικούς τομείς.
  Ειδικά δημοτικά τέλη των νέων επιχειρήσεων που θα έχουν ως έδρα του Ζωγράφου και δημιουργούν θέσεις εργασίας.
  Υποστήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς με κίνητρα και πρωτοβουλίες που θα εκπονηθούν από κοινού με τους επιχειρηματίες και θα υλοποιηθούν με την υποστήριξη του Δήμου.
  Δημιουργία σε συνεργασία με συλλογικούς φορείς Κέντρου Επιχειρηματικότητας για την ενημέρωση και υποστήριξη των επιχειρήσεων του Δήμου μας για προγράμματα (ΕΣΠΑκλπ) χρηματοδότησης, επιμόρφωσης, προώθησης,δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας
  Αναστολή πληρωμής των χρεών προς τον δήμο -χωρίς προσαυξήσεις- των ανέργων και απόρων συμπολιτών μας που έχουν αδυναμία εξόφλησής τους.
  Απαλλαγή των ανέργων και απόρων δημοτών από τα τροφεία των παιδικών σταθμών και τις παντός είδους συνδρομές σε προγράμματα και επιμορφωτικές δραστηριότητες του Δήμου.
  Έκδοση «Κάρτας Κοινωνικής Αλληλεγγύης» με δικαιούχους τους: άνεργους, συνταξιούχους, Δικαιούχους του ΕΚΑΣ, Απόρους της Πρόνοιας, τρίτεκνες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες. Με την «Κάρτα Κοινωνικής Αλληλεγγύης» θα παρέχονται στους κατόχους της προϊόντα-υπηρεσίες σε προσιτές τιμές καθώς και εκπτώσεις σε συνεργασία και με την εθελοντική συμμετοχή της τοπικής αγοράς

 4. Ο/Η zografoubloging λέει:

  Δ

  ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

  Η οικολογική διαχείριση και αξιοποίηση των φυσικών πόρων , στην κατεύθυνση της πράσινης οικονομίας, αποτελούν τις δράσεις που ” ΜΑΖΙ ” θα αναπτύξουμε αξιοποιώντας το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο και τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

  Όραμά μας:

  Η δημιουργία «πράσινης» πόλης

  Η δυνατότητα αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

  Η εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης, μείωσης του όγκου των απορριμμάτων, ανακύκλωσης στη πηγή και κομποστοποίησης

  Η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών, σε συνεργατικά σχήματα με το Δήμο μας.

  Η δημιουργία θέσεων εργασίας, μπορεί να αποτελέσει διέξοδο στο πρόβλημα της ανεργίας, που λαμβάνει τρομακτικές διαστάσεις και στο Δήμο μας, κυρίως μεταξύ νέων ανθρώπων.

  Μαζί για μια Πόλη καθαρή και ασφαλή

  Σύγχρονος εξοπλισμός, καλύτερη οργάνωση, πιο καθαρή πόλη.
  Βελτίωση και εξορθολογισμός των υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
  Επένδυση σε μία ολοκληρωμένη πολιτική διαχείρισης και μείωσης του όγκου των απορριμμάτων με εφαρμογή εκτεταμένου προγράμματος κάδων ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, πλαστικό αλουμίνιο κλπ) και συμμετοχή του Δήμου σε συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται η μείωση των δημοτικών τελών και η καθαριότητα της πόλης.
  Πιλοτικό σύστημα ανακύκλωσης Η/Υ
  Η ανακύκλωση αποτελεί επιλογή λογικής και πολιτισμού και κλειδί για την επιτυχία της είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των πολιτών.
  Οργάνωση προγραμμάτων κομποστοποίησης σε επίπεδο κατοικίας, γειτονιάς, Δήμου.
  «Ο ρυπαίνων πληρώνει». Εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας προς όλες τις κατευθύνσεις. Ιδιαίτερα σε όσους ρυπαίνουν πεζοδρόμια, άλση, πλατείες.

  Μαζί για μια Πόλη με πράσινο και ελεύθερους χώρους.

  Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Ζωγράφου είναι μια από τις πόλεις της Ευρώπης με την μικρότερη αναλογία ελεύθερων χώρων, περίπου 2,5 τετ. μέτρα ανά κάτοικο!

  Εμείς άμεσα :

  Εκπονούμε και εφαρμόζουμε μελέτη αναπλάσεων για την αύξηση ελεύθερων χώρων πρασίνου σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα αξιοποιώντας το επιστημονικό δυναμικό των υπαλλήλων του Δήμου μας
  Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε κάθε σπιθαμή ελεύθερου χώρου με πρώτη προτεραιότητα τον ευρύτερο χώρο της Βίλας Ζωγράφου όπου δημιουργούμε πάρκο πρασίνου και πολιτισμού έως την πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια)
  Πρωτοστατούμε για να δημιουργηθεί στα 17,5 στρέμματα (Α. Ιλίσια – Ν. Ζωγράφου – Παν/πολη) χώρος πρασίνου αναψυχής και περιπάτου.
  Δεσμευόμαστε να ακυρώσουμε κάθε προσπάθεια ένταξης στο σχέδιο πόλης, ελεύθερων χώρων πρασίνου.
  Συνεργαζόμαστε με Πανεπιστήμιο και Πολυτεχνείο ώστε να λειτουργήσει ο κοινός μας ζωτικός χώρος πρασίνου, σαν υπερτοπικό πάρκο προς όφελος και των δημοτών μας.
  Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για την απομάκρυνση, χωρίς καμιά οικονομική ή άλλη επιβάρυνση για το δήμο και τους κατοίκους, του στρατοπέδου στο Γουδή και την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων που θα προκύψουν για τις ανάγκες των συνδημοτών μας.
  Απαιτούμε και θα πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να γίνει επιτέλους Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδή, να δημιουργηθεί ενιαίος φορέας διαχείρισης του πάρκου με τη συμμετοχή του Δήμου μας και να ενταχθεί η κατασκευή του στο ΕΣΠΑ 2014-2020
  Υποστηρίζουμε και θα αξιοποιήσουμε την εφαρμογή του διατάγματος για το Πάρκο Ιλισίων.

  Μαζί για μια πόλη που θα κυκλοφορούμε ανθρώπινα και θα πηγαίνουμε στις δουλειές μας γρήγορα.

  Η προώθηση ενός σύγχρονου μοντέλου λειτουργίας της πόλης μας, με ενίσχυση των μετακινήσεων με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τη μείωση των μετακινήσεων με ΙΧ και την εξασφάλιση ελεύθερων πεζοδρομίων για τους πεζούς και τα άτομα με αναπηρία, αποτελούν τις βασικές μας επιδιώξεις.

  Διεκδικούμε την ένταξη της περιοχής μας στο δίκτυο του Μετρό.
  Λειτουργούμε γραμμή της δημοτικής συγκοινωνίας που να συνδέει το δήμο με το σταθμό ΚΑΤΕΧΑΚΗ του Μετρό.
  Αναδιάταξη και πύκνωση των γραμμών συγκοινωνίας στα Ιλίσια και το Γουδί, εφαρμογή κυκλικής κυκλοφορίας των λεωφορείων στα νέο τέρμα Ζωγράφου.
  Δεσμευόμαστε για τη λήψη μέτρων ασφαλούς κυκλοφορίας στη πόλη (διαβάσεις πεζών, περιοχές ήπιας κυκλοφορίας γύρω από σχολεία, αθλητικά κέντρα, τοποθέτηση/ καθαρισμός πινακίδων, ρυθμίσεις για απελευθέρωση διασταυρώσεων, επιμέλεια, επέκταση και εκσυγχρονισμός φωτισμού δρόμων στις γειτονιές)
  Εκπονούμε ολοκληρωμένη μελέτη για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και των προβλημάτων στάθμευσης στο εσωτερικό του Δήμου,
  Θα επιδιώξουμε την είσοδο –έξοδο προς Κατεχάκη και Αττική οδό, σε συνεργασία με ΕΜΠ, Πανεπιστήμιο Αθηνών
  Δεσμευόμαστε για την εξασφάλιση της τήρησης του πρωινού ωραρίου τροφοδοσίας των SυperMarkets ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων ειδικά στις κεντρικές λεωφόρους.
  Δεσμευόμαστε για τον επανασχεδιασμό των λαϊκών αγορών έτσι ώστε να διευκολύνεται το καταναλωτικό κοινό, να διασφαλίζεται η ομαλή κυκλοφορία στη πόλη και η προστασία των επαγγελματιών του Δήμου.
  Δεσμευόμαστε για την εξασφάλιση ελεύθερων πεζοδρομίων και την ποιοτική τους βελτίωση, ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η κυκλοφορία των πεζών καθώς και των ατόμων με αναπηρία.
  Δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε στην πόλη μας, το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου(Α2-154/12-10-88), όπου αναλυτικά αναφέρονται τα δικαιώματα και η προστασία των Πεζών.

  Μαζί για μια πόλη με «πράσινες» υποδομές ενέργειας

  Προγραμματίζουμε την εφαρμογή προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας, αυξάνοντας τα έσοδα του δήμου μας και ταυτόχρονα αναθερμαίνοντας την αγορά εργασίας σε νέους κλάδους απασχόλησης

  Αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την εφαρμογή προγράμματος αύξησης του φωτισμού των όλων δρόμων της πόλης και ειδικότερα των πάρκων και των πλατειών
  Εφαρμογή προγραμμάτων αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ειδικότερα τοποθέτησης φωτοβολταικών συστημάτων στα δημοτικά και δημόσια κτίρια της πόλης μας.

  Μαζί για μια Πόλη των σύγχρονων τεχνολογιών και της πληροφορικής.

  Δεσμευόμαστε για την καταπολέμηση του ψηφιακού χάσματος και την ανάπτυξη κοινωνίας της πληροφορίας, τον ηλεκτρονικό δήμο στην υπηρεσία του πολίτη. Για την υλοποίηση ασυρμάτου δικτύου για όλη την πόλη, με ελεύθερη πρόσβαση στο γρήγορο INTERNET, ξεκινώντας από δημόσιους χώρους, όπως πλατείες, κέντρα νεότητας –πολιτιστικά κέντρα, σχολεία, βιβλιοθήκες κλπ
  Εκπαίδευση πολιτών στην χρήση υπολογιστών και εφαρμογών διαδικτύου με την αξιοποίηση των υποδομών της τοπικής αυτοδιοίκησης με την συνεργασία εκπαιδευτικών και συλλογικών φορέων.

 5. Ο/Η zografoubloging λέει:

  Ε

  ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

  Μαζί για ένα Δήμο ανοικτό, καθημερινά κοντά στους κατοίκους του, σε κάθε γειτονιά της πόλης

  Προτεραιότητα για μας είναι η εξασφάλιση της πραγματικής συμμετοχής των κατοίκων

  με την καθιέρωση των τοπικών συνελεύσεων των πολιτών,
  των τοπικών δημοψηφισμάτων για θέματα μείζονος σημασίας,
  τον ουσιαστικό ετήσιο απολογισμό και λογοδοσία της Δημάρχου σε κάθε γειτονιά.
  Με τη σταθερή παρουσία της Δημάρχου μια φορά την εβδομάδα στα Ιλίσια (κτίριο πλ.Κύπρου) και στο Γουδή (κτίριο ΚΑΠΗ)
  Την ουσιαστική συγκρότηση και λειτουργία του Συμβουλίου Νέων για την πραγματική συμμετοχή της νεολαίας από όλες τις γειτονιές και τις συλλογικότητες του Δήμου μας
  Την ουσιαστική λειτουργία της Επιτροπής Διαβούλευσης με την συμμετοχή εκπροσώπων όλων των μαζικών φορέων και συλλογικοτήτων του δήμου μας.

  Την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών σε όλα τα όργανα και τις επιτροπές του Δήμου

  Μαζί για ένα Δήμο που λειτουργεί με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και σύγχρονες υπηρεσίες προς τους κατοίκους

  Με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος
  Με απόκρουση κάθε προσπάθειας εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης των λειτουργιών και υπηρεσιών του Δήμου και της Δημόσιας Περιουσίας
  Με αντιγραφειοκρατική λειτουργία και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου.

  Αυτό το Δήμο θέλουμε και θα αγωνιστούμε να κάνουμε πραγματικότητα

  ΜΑΖΙ με εσάς, στη βάση μιας «συμφωνίας πολιτικής και ηθικής εντιμότητας»!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s