Παναγιώτης Αγγελόπουλος για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Posted: Μαΐου 26, 2014 in Από αλλού, Δημοτικές εκλογές

Πριν απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των συμπολιτών μας, που εμπιστεύθηκαν την πρότασή μας για την πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τα στελέχη μας, με πρώτους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μας, για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που έδωσαν.

Έχω ήδη επικοινωνήσει και συγχαρεί την κα Καφατσάκη. Οι πολίτες την επέλεξαν να διοικήσει το Δήμο μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Θα σταθούμε δίπλα της σε κάθε προσπάθειά της για το κοινό καλό. Εύχομαι να πολιτευθεί ως Δήμαρχος όλων των δημοτών, ώστε να μη χρειασθεί να βρεθούμε απέναντί της.

Θέλω, επίσης, να επισημάνω ότι η μάχη που δώσαμε ήταν πολύ σκληρή και αντίπαλός μας δεν στάθηκε μια παράταξη ή κάποιοι υποψήφιοι, αλλά συνασπισμένο το παρελθόν της πόλης μας. Αυτό έγινε φανερό, ιδιαίτερα στο β’ γύρο, όταν ετερόκλητες ιδεολογικοπολιτικά και κοινωνικά δυνάμεις της πόλης μας, με πρωταγωνιστές στελέχη της παράταξής μας έσπευσαν να συνενωθούν για να διασώσουν τα κεκτημένα τους και να στήσουν ανάχωμα στην εξέλιξη, στο καινούργιο, στη νέα εποχή. Κέρδισαν την τελευταία μάχη τους. Ο πόλεμος ανήκει στις δυνάμεις του μέλλοντος που συμπαρατάχθηκαν δίπλα μας. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s