Παραδοσιακό γλέντι ΣΥΝ.ΖΩ Κυριακή 1 Ιουνίου‏

Posted: Μαΐου 29, 2014 in Μας ήρθε, εκδηλώσεις
Ετικέτες:
Ελάτε να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και γιατί όχι να μάθουμε μαζί παραδοσιακούς χορούς!Λίγες μέρες πριν την ημέρα περιβάλλοντος επιλέγουμε να χορέψουμε στον Ρυθμό (χάρτης), εφόσον ο συγκεκριμένος χώρος αλλά και το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδί θέλουμε να αποκτήσουν τον δημόσιο χαρακτήρα τους.Ελάτε λοιπόν σε ένα ξεσηκωτικό παραδοσιακό γλέντι, με τον Στέφανο Φίλο (βιολί) Αντρέα Δρακόπουλου (κρουστά), Γιώργο Παδόπουλου (κλαρίνο, γκάιντα, κιθάρα) στα στεριανά & τα νησιώτικα και τον Γιώργο Κουδουμογιαννακη (λύρα) Μάρκο Σολιδάκη (λαούτο) στα κρητικά, από το απόγευμα μέχρι το βράδυΑπό τον Οκτώβριο του 2013 περισσότερες από 240 οικογένειες συμμετέχουν στον αστικό, μη κερδοσκοπικό, καταναλωτικό συνεταιρισμό «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΣΥΝ.ΖΩ».

 

 

 

Από την συμμετοχή τους αυτή εκτός των χαμηλότερων τιμών σε σχέση με τα supermarket (εδώ ο τιμοκατάλογος κι εδώ μια σύγκριση τιμών βασικών προϊόντων) εξασφαλίζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενισχύοντας παράλληλα μικρούς ή / και συνεταιρισμένους παραγωγούς ως αντίβαρο στις μονοπωλιακές καταστάσεις του αγροτοδιατροφικού συμπλέγματος με τις καταστροφικές επιπτώσεις, στο περιβάλλον, τους παραγωγούς και φυσικά τους καταναλωτές.

Επειδή κάθε μέρα ψηφίζουμε με το πηρούνι μας τι τρώμε διοργανώνουμε τακτικά  εκδηλώσεις για την τροφή προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μια άλλη καταναλωτική και συνεταιριστική συνείδηση. Εδώ το ιστορικό

Παράλληλα, ο συνεταιρισμός ως δομή αλληλοβοήθειας και αυτοοργάνωσης προσφέρει μαθήματα Αγγλικών, Ισπανικών, Haltha Yoga, Yoga γέλιου και παραδοσιακών χωρών. Περισσότερα εδώ.

Επίσης τα μέλη του συνεταιρισμού απολαμβάνουν εκπτώσεων σε υπηρεσίες και προϊόντα ορισμένων επαγγελματιών της περιοχής μας.Εδώ η λίστα.

Δύναμη των συνεταιρισμών είναι τα μέλη τους.

Γίνε κι εσύ συνεταιριστής για να κάνουμε πολλά περισσότερα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s