Εξελίξεις εντός του ΚσΠ

Posted: Ιουνίου 2, 2014 in Από αλλού
Ετικέτες:

Αναδημοσιεύουμε ενημέρωση από ΖΩΓΡΑΦΟΥ

 

Το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου (ΚΣΠ) είναι παρών και στο καινούργιο δημοτικό συμβούλιο σε πείσμα πολλών. Περαστικά τους…

Στο πλαίσιο της εναλλαγής ανθρώπων στην θέση του δημοτικού συμβούλου που εξέλεξε το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου μου προτάθηκε σαν 4ος στην σειρά εκλογής να είμαι ένας εξ αυτών που θα εκπροσωπήσω το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου στο νέο δημοτικό συμβούλιο της περιόδου 2014 – 2019

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου ΟΛΟΥΣ τους συντρόφους στο Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου για την όμοφωνη απόφαση τους και ειδικότερα την Ράνια Νενεδάκη , τον Κώστα Παλούκη , την Ελένη Μπαρμπαλιά , τον Κώστα Φλούδα και ΟΛΑ τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλλαν παρότι δεν ανήκω σε ΚΑΝΕΝΑΝ από τους κομματικούς χώρους της αριστεράς που στηρίζουν το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου.

Προτιμώ όμως να παραμείνω εκτός της διαδικασίας αυτής και την θέση μου να καλύψει κάποιος άλλος σύντροφος που αφενός βρίσκεται χρόνια σε αυτό το μετερίζι (γιατί το Κίνημα στην Πόλη είναι πρώτα Κίνημα , και άρα μετερίζι αγώνων, και μετά δημοτική κίνηση ) και αφετέρου δεν είχε την δυνατότητα προβολής που είχα εγώ μέσα από το Δίκτυο Ζωγράφου – Zografou.Net.

Μια Κίνηση χωρίς οικονομικούς πόρους, που το συντηρούν τα μέλη του και ΧΩΡΙΣ διασυνδέσεις με την εξουσία τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Άρα ένα σχήμα έντιμο και αγωνιστικό όπως αναντίλεκτα αποδεικνύουν οι αγώνες του στην πόλη μας από το 2006.

Η εμπειρία εξάλλου του να συμμετέχεις σε μια αυθεντική κίνηση της αριστεράς αλλά και των απλών κατοίκων της πόλης (αφού σε κάθε αγωνιστική διεκδίκηση συμπολιτών μας το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου ήταν εκεί για να στηρίξει και ΟΧΙ για να καπελώσει) που ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ να κατακτήσει την διοίκηση του δήμου και τις εκεί καρέκλες είναι πολύτιμη.

Είναι εμπειρία ζωής ,πιστέψτε με, ακόμα και όσοι τυχόν διαφωνείτε με το ιδεολογικό στίγμα του Κινήματος στην Πόλη του Ζωγράφου να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι «τρελλοί» που ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Για αυτούς τους λόγους χαίρομαι για το λιθαράκι που θέλω να πιστεύω ότι έβαλα στην συνέχιση της παρουσίας αυτού του σχήματος στο δημοτικό συμβούλιο Ζωγράφου.

Εξάλλου στους νέους αγώνες στο δρόμο που μας περιμένουν θα είμαστε εκεί και πάλι μαζί πολεμώντας και διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς, τα παιδιά μας και τον τόπο μας μαζί με κάθε συμπολίτη μας που νοιώθει ότι απλά δεν πάει άλλο και εμείς οι απλοί άνθρωποι ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Θανάσης Δαβαλάς

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s