Ο Δημήτρης Σούφλας νομικός σύμβουλος της Καφατσάκη

Posted: Νοέμβριος 25, 2014 in Από αλλού
Ετικέτες:

Όπως διαβάζουμε στη διαύγεια

Προσλαμβάνουμε το Σούφλα Δημήτριο του Γεωργίου ως Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία της Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση της Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις γραπτά ή προφορικά για θέματα νομικής φύσεως που αφορούν ειδικότερα θέματα Αστικού και Διοικητικού Δικαίου και σχετίζονται με τις αρμοδιότητες και τις λειτουργίες του Δήμου, θα παρακολουθεί τις νομικέςενέργειες του Δήμου και θα παρέχει εν γένει νομική υποστήριξη στη Δημοτική Αρχή.

Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

Η δαπάνη για το τρέχον έτος προϋπολογίζεται περίπου στο ποσό των τριών χιλιάδων τριακοσίων ευρώ ( 3.300,00 € ) μικτά, συμπεριλαμβανομένων και των εργοδοτικών εισφορών και θα βαρύνει τους Κ.Α. 00.6031.01 και 00.6053.01 προϋπολογισμού οικ. Έτους 2014 του Δήμου Ζωγράφου.

Τακτικός σχολιαστής του μπλοκ μας. Καλό έργο του ευχόμαστε και καλή δύναμη. Όχι για να μη χάσουμε τον αναγνώστη αλλά επειδή θεωρούμε δεδομένου και σωστό το ότι η δήμαρχος μπορεί να επιλέγει τους συνεργάτες της όπως προβλέπεται και από το νόμο άλλωστε. Αυτό έλειπε…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s