Τα «ΜΑRKET IN» δωρίζουν στο δήμο Ζωγράφου 5.000 ευρώ κάθε μήνα

Posted: Νοέμβριος 25, 2014 in Από αλλού
Ετικέτες:

Σύμφωνα με το διαύγεια

Με την υπ’ αριθμ. 93/2-4-2012 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής έγινε αποδεκτή η δωρεά – χορηγία της εταιρείας ΜΑRKET IN A.E.B.E., ποσού πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000,00 €) ανά μήνα για τη διάσωση του κινηματογράφου «ΑΛΕΚΑ» που λειτουργεί με ευθύνη του Δήμου, ως ανταπόδοση στην τοπική κοινωνία, με γενικότερο σκοπό την ενίσχυση της ανάπτυξης πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία με την αριθμ. πρωτ: 13867/19-10-2012 αίτησή της (απόφαση αποδοχής Α.Ο.Ε 303/23.10.2012) μας διευκρινίζει ότι ισόποσο ποσό πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000,00 €) μηνιαίως, μπορεί να διατεθεί και σε είδος από τα προϊόντα που διατίθενται στο ΜΑRKET IN για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών.

Δεδομένων των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου που φέτος θα εξυπηρετήσει γύρω στις 400 οικογένειες κρίνεται απαραίτητο τα χρήματα της δωρεάς – χορηγίας να δίνονται και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ως εκ τούτου καλείται η Ο.Ε. για τη λήψη απόφασης ώστε το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ να διατίθεται και σε είδος από τα προϊόντα που διατίθενται στο ΜARKET IN και για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Κι αν στους αναγνώστε μας φανεί υπερβολικό το ποσό των 5.000 ευρώ ας αναλογιστούν πόσα θα έχαναν τα ΜΑRKET IN αν στην θέση του ΑΛΕΚΑ γινόταν Σκλαβενίτης. Εταιρική κοινωνική ευθύνη με ανταποδοτικότητα.

Advertisements
Σχόλια
  1. […] τουλάχιστον  (κάντε κλικ για να διαβάσετε το άρθρο εδώ )που έθιξε το ζήτημα και έθεσε τον  προηγούμενο […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s