Έφυγε ο Σαργκάνης, έρχεται το ωδείο

Posted: 21 Δεκεμβρίου, 2011 in Από αλλού, Χρηστικά νέα
Ετικέτες: ,
https://i0.wp.com/www.econews.gr/wp-content/thumbnails/12893.jpg

Στο πάρκο Γουδί το νεό Ωδείο

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου

Σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 2414/8-2-2002 μισθωτήριο συμβόλαιο ο Δήμος μίσθωσε χώρο (διώροφο ισόγειο 140 τ.μ. ανά όροφο, toll πρώην στρατιωτικών εγκαταστάσεων και υπαίθριο χώρο 800 τ.μ.) εντός του Πάρκου Γουδή έκτασης 49 στρ. στον κ. Σαργκάνη Νικόλαο μέχρι 08/02/2017 μετά από τροποποίηση των όρων του προαναφερόμενου μισθωτηρίου συμβολαίου, ο χώρος αυτός (το διώροφο ισόγειο κτίριο 140 τ.μ. ανά όροφο) επιστράφηκε στο Δήμο.

Το Ενιαίο Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμού και Αθλητισμού» με αίτησή του (αρ.πρωτ.7818/2011) ζητεί την παραχώρηση χρήσης του εν λόγω ακινήτου για να στεγάσει δραστηριότητες του Δημοτικού Ωδείου, το οποίο δεν διαθέτει άλλο κατάλληλο χώρο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω κρίνεται απαραίτητη η παραχώρηση της χρήσης του διώροφου κτιρίου στο Ε.Ν.Π. «Πολιτισμού και Αθλητισμού» έναντι του ποσού των 5.000,00 € ετησίως, προκειμένου να στεγάσει δραστηριότητες του Δημοτικού Ωδείου.

Το Δ.Σ. αφού έλαβε υπόψη του τα παραπάνω, είδε τις σχετικές διατάξεις της Νομοθεσίας και μετά από διαλογική συζήτηση,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι  Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α

την παραχώρηση της χρήσης του διώροφου κτιρίου (νεοκλασικό) εντός των 49 στρεμμάτων (πάρκο Γουδή) στο Ενιαίο Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμού και Αθλητισμού» έναντι του ποσού των 5.000,00 € ετησίως, προκειμένου να στεγάσει δραστηριότητες του Δημοτικού Ωδείου.

Αυτό που μας προξενείς εντύπωση είναι ότι θα πρέπει ένα νομικό πρόσωπο που ανήκει στον δήμο να καταβάλει μηνιαίο μίσθωμα στο δήμο!! Κατά τα άλλα συνεχίζεται το νοικοκύρεμα των δημοτικών υπηρεσιών και των δημοτικών κτηρίων.

Σχολιάστε