Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το άλσος Ιλισίων

Posted: 21 Ιουνίου, 2010 in Δικά μας, Ελεύθεροι χώροι
Ετικέτες: , ,

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας γράφαμε για τα έργα που προσπάθησε ο κος Μαρκάτος να κάνει στη Β’ Ζώνη Υμηττού στο μελλοντικό μητροπολιτικό πάρκο «Ιλισίων» όπως μας υπόσχεται η κα Μπιρμπίλη

Σε έκταση που όπως και να έχει απαγορεύεται κάθε είδους δόμηση. Και λέμε προσπάθησε γιατί όπως φαίνεται οι κινητοποιήσεις των περίοικων τον σταμάτησαν όπως άλλωστε έγινε και με την ίδια ακριβώς περίπτωση του Θεάτρου badmighton. Διαβάστε και την αρκετά καλή περιγραφή από το blog της αυτόνομης συνέλευσης Ζωγράφου.

Όπως μάθαμε στη σύσκεψη της επιτροπής κατοίκων, που έγινε τη Παρασκευή 18 Ιουνίου στα γραφεία του εξωραιστικού πολιτιστικού συλλόγου «Ο Ιλισός» αποφασίστηκαν:

  1. Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συζητηθεί το θέμα.
  2. Νέα  συνέλευση κατοίκων την Παρασκευή 25 Ιουνίου στο αλσύλλιο.

Απ’ ότι, επίσης, μαθαίνουμε παρ’ ότι «Ο Ιλισός» έχει πρωτοστατήσει στη δημιουργία της επιτροπής κατοίκων, διαχωρίζει τη θέση του από δυναμικές ενέργειες που προτείνουν νεαρότεροι κυρίως κάτοικοι και αποδέχεται το σύνολο σχεδόν των παρευρισκομένων.

Κύριε Μαρκάτο και Κύριε Καζάκο κάνατε μεγάλο λάθος που πήγατε να χτίσετε στον Υμηττό. Μαζέψτε γρήγορα το εργοτάξιο που στήσατε εκεί γιατί ανοίξατε νέο μέτωπο.

Σχόλια
  1. […] Κακός χαμός χθες στο δημοτικό συμβούλιο Posted: Ιουνίου 25, 2010 by zografoubloging in Δικά μας, Ελεύθεροι χώροι, Περιβάλλον Tags:Δημοτικοί Σύμβουλοι, Η πόλη μας 0 Συνήλθε χτες το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ζωγράφου…. […]

Σχολιάστε