Διέφυγε τον Κίνδυνο η Νενεδάκη

Posted: 29 Ιουνίου, 2011 in Δικά μας
Ετικέτες: ,

evaggelismos5Σοβαρά τραυματισμένη έφυγε από το μπλόκο του Ευαγγελισμού η δημοτική σύμβουλος της παράταξης κίνημα στην πόλη του Ζώγραφου Ράνια Νεναδάκη. Κάποιο κοπρόσκυλο των ΜΑΤ της κατάφερε 4 γκλοπιές στο κεφάλι!!

 Στο νοσοκομείο διέγνωσαν 4 αιματόματα και την κράτησαν αρκετή ώρα. Ευτυχώς η α αξονική τομογραφία δεν δείχνει κάτι ανησυχητικό. Το επόμενο 24ωρο όμως είναι κρίσιμο. Ελπίζουμε σύντομα να την ξαναδούμε στους κοινωνικούς αγώνες και οι ένοχοι να πληρώσουν. Είτε είναι άμεσοι, είτε έμμεσοι υπεύθυνοι.

Η Ράνια Νεναδάκη συμμετείχε μαζί με την ανοικτή συνέλευση κατοίκων Ζωγράφου, συνελεύσεις από τη Βόρεια και Βορειονατολική Αττική και την ΠΟΕ – ΟΤΑ στο δύσκολο μπλόκο του Χίλτον.

 Σε αυτό τραυματίστηκε σοβαρά και ο Β’ αντι- πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιώργος Χαρίσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία των όσων τραυματίστηκαν είναι πάνω από 40-45 χρονών.

Φωτογραφίες από το σημείο βρήκαμε στο blog της ομάδας multimedia του Συντάγματος εδώ, εδώ εδώ, και εδώ.

Υγ: Αναγνώστες μας, μας ειδοποίησαν ότι γνωστά σκουλήκια που λυμαίνονται την ανωνυμία του internet γράφουν διάφορα για εμάς και την Ράνια την Νενεδάκη. Δεν έχουμε διαβάσει τι γράφουν και δε θα διαβάσουμε. Το ίδιο προτείνουμε και σε αυτούς.

Για να δείτε τα βίντεο 

Σχόλια
  1. Ο/Η MHTSOS λέει:

    o σ. ΧΑΡΊΣΗΣ είναι εργαζόμενος στο Δήμο Καισαριανής, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στό δήμο και στέλεχος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

  2. Ο/Η Ολγα Τριάντου λέει:

    Οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: Η δε θα βλεπουν τιποτα ή θα βγαλουν τις μασκες και θα αναπνεουν τα χημικα μαζι με τον κοσμο.

  3. […] https://zografoubloging.wordpress.com/2011/06/29/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CF%84%CE… (“Σοβαρά τραυματισμένη έφυγε από το μπλόκο του Ευαγγελισμού η δημοτική σύμβουλος της παράταξης κίνημα στην πόλη του Ζώγραφου Ράνια Νεναδάκη. Κάποιο κοπρόσκυλο των ΜΑΤ της κατάφερε 4 γκλοπιές στο κεφάλι.”) […]

  4. […] https://zografoubloging.wordpress.com/2011/06/29/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CF%84%CE… (“Σοβαρά τραυματισμένη έφυγε από το μπλόκο του Ευαγγελισμού η δημοτική σύμβουλος της παράταξης κίνημα στην πόλη του Ζώγραφου Ράνια Νεναδάκη. Κάποιο κοπρόσκυλο των ΜΑΤ της κατάφερε 4 γκλοπιές στο κεφάλι.”) […]

  5. […] https://zografoubloging.wordpress.com/2011/06/29/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CF%84%CE… (“Σοβαρά τραυματισμένη έφυγε από το μπλόκο του Ευαγγελισμού η δημοτική σύμβουλος της παράταξης κίνημα στην πόλη του Ζώγραφου Ράνια Νεναδάκη. Κάποιο κοπρόσκυλο των ΜΑΤ της κατάφερε 4 γκλοπιές στο κεφάλι.”) […]

Σχολιάστε