Γ. Ζωγράφου & Λεωφορειακή Γραμμή 235 – Μια διαδρομή βασανιστήριο για τους οδηγούς (και τους επιβάτες)

Posted: 12 Νοεμβρίου, 2014 in Uncategorized

ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ζωγράφου

Η Γ. Ζωγράφου είναι μεγάλο βάσανο για όσους είναι υποχρεωμένοι να την ανεβοκατεβαίνουν συχνά με το ΙΧ τους ή με το λεωφορείο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα προκύπτει αν συναντηθούν στην άνοδο και στην κάθοδο δυο λεωφορεία ή λεωφορείο με φορτηγό. Γιατί τότε, τις περισσότερες φορές, η κυκλοφορία μπλοκάρει εντελώς για χρονικό διάστημα που ξεκινά από μερικά λεπτά για να φτάσει το τέταρτο, ακόμα και τη μισή ώρα!

babis 2b«Για τους οδηγούς είναι γραμμή – τιμωρία! Είναι πολύ δύσκολη γραμμή. Στη Γ. Ζωγράφου πρέπει να κοιτάμε συνέχεια μακριά, για να βλέπουμε αν έρχεται λεωφορείο ή φορτηγό από την αντίθετη κατεύθυνση και να βρούμε κάποιο «άνοιγμα» να χωθούμε, μέχρι να περάσει. Αν δεν βρούμε, μπλοκάρει η κυκλοφορία. Και για να ξεμπλοκάρει κλείνουμε καθρέφτες, καβαλάμε πεζοδρόμια, ακουμπάει το ένα όχημα το άλλο… Είναι πολύ κοπιαστικό και μπορεί να πάρει μέχρι και μισή ώρα.»
Μπάμπης Καρατσίκας – Οδηγός Λεωφορείου

Το πρόβλημα έχει γίνει τα τελευταία…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 621 επιπλέον λέξεις

Σχόλια
  1. Ο/Η ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

    ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 815 ΚΑΙ 622 ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙ.ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ .ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ) ?

Σχολιάστε