Σχετικά με το αλσύλλιο στην Ούλωφ Πάλμε (μαύρο δάσος για τους νεώτερους).

Posted: 14 Ιουνίου, 2010 in Δικά μας, Ελεύθεροι χώροι
Ετικέτες: ,

Εδώ και κανα μήνα ο δήμος Ζωγράφου έχει ξεκινήσει εργασίες στο αλσύλλιο. Πολιτικός προϊστάμενος του έργου είναι ο Γεράσιμος Μαρκάτος. Κάτι που έκανε τους περίοικους να ανησυχούν και εύλογα. Ο τύπος εργολάβος είναι, σαν εργολάβος σκέφτεται. Να ρίξουμε λίγο τσιμεντάκι εδώ να ομορφύνει το μέρος και τα σχετικά.

Στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου Ιλισσού πριν λίγες μέρες είχε την ευθιξία να περιγράψει στους περίοικους τι πάει να κατασκευάσει. Αλλά στο τέλος είπε πως τίποτα δεν είναι οριστικό.

Απ’ ότι μαθαίνουμε οι κάτοικοι έκαναν κάποιες συγκετρώσεις και ενέργειες, αλλά δε θέλουν να ονομαστούν «επιτροπή κατοίκων» επειδή τους φαίνεται αρκετά αριστερό!!! Πάντως συνελεύσεις και άλλες αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες ακολουθούν και αυτό είναι το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μας.

Στο δημοτικό συμβούλιο όπως διαβάζουμε στο σκονάκι

Ένταση δημιουργήθηκε επίσης κατά την διάρκεια της ενημέρωσης μελών επιτροπής που ήθελε να κάνει παρέμβαση για την αλλαγή μελέτης στην ανάπλαση της πλατείας Ιλισίων, δίπλα στο άλσος Συγγρού.

Τελικά διευκρινίστηκε ότι δεν θα κατασκευαστεί στέγαστρο, ούτε τουαλέτες, ούτε χώρος κυλικείου.

Σαν να τα μάζεψαν δηλαδή.

Όπως και να έχει σήμερα προγραμματίζεται νέα συγκέντρωση στις 19:00 στο σημείο,

Ενώ τη Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 7:30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στα γραφεία του συλλόγου «Ο ΙΛΙΣΣΟΣ», Βακχυλίδου 20-22 και Διονυσίου Αιγηνίτου.

Ελάτε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το θέμα που έχει προκύψει για την διαμόρφωση του κοινώχρηστου χώρου Ούλωφ Πάλμε – Αλκαίου – Γαζίας.

Το πράσινο ανήκει στους περίκοικους!

Διαβάσαμε στο Ζωγραφιώτη

μπορείτε να μας στείλετε την ανταπόκρισή σας εφόσον πάτε ή και φωτογραφίες να τις δημοσιεύσουμε.

Σχόλια
  1. […] Σχετικά με το αλσύλλιο στην Ούλωφ Πάλμε (μαύρο δάσος γι… […]

Σχολιάστε