Εμπρηστική επίθεση

Posted: 29 Οκτωβρίου, 2010 in Δημοτικές εκλογές, Δικά μας
Ετικέτες:
Εμπρησμός του προεκλογικού περιπτέρου του Κινήματος στην Πόλη στα Ιλίσια

Σύμφωνα με περίοικους , ξημερώματα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ στο Φασισμό, 40 περίπου ασπόνδυλα ανθρωποειδή, κρατώντας ελληνικές σημαίες, σχηματίζουν κάτι σαν διαδήλωση που καταλήγει στον εμπρησμό του προεκλογικού περιπτέρου του Κινήματος στην Πόλη.
Απέδειξαν, με τον χειρότερο τρόπο, ότι ο φασισμός σαν ιδεολογία, πρακτική αλλά και ενδεχόμενο, δεν τελείωσε τον ’45 με την συντριβή του Χίτλερ και της μαύρης διεθνούς.
η φωτογραφία από το ΑΠΕ
Την ανακοίνωση της παράταξης μπορείτε να την διαβάσετε εδώ, μαζί με μερικές ακόμη φωτογραφίες.
Ακολουθεί  η ομόφωνη απόφαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας.

Ζωγράφου 28/10/2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζωγράφου το οποίο συνήλθε εκτάκτως σήμερα στις 28-10-2010 με θέμα την ολοσχερή καταστροφή και πυρπόληση του προεκλογικού περιπτέρου της Δημοτικής Παράταξης «Κίνημα στην πόλη» στην περιοχή των Ιλισίων από «γνωστούς» αγνώστους τις νυχτερινές ώρες της προηγούμενης, καθώς και τις επιθέσεις με συνέπεια διακεκριμένες φθορές σε περίπτερα και εκλογικά κέντρα άλλων συνδυασμών, αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Καταγγέλλει στο λαό του Ζωγράφου τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες και του ζητά να απομονώσει τους εγκληματίες στη πράξη και με την μαζική συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία, εκφράζοντας την ελεύθερη βούλησή του.
  2. Δηλώνει την κατηγορηματική απόφασή του να προστατεύσει με κάθε μέσο την ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα.
  3. Ζητά την παρέμβαση του Υπ. Εσωτερικών αλλά και κάθε άλλης αρμόδιας αρχής, για την προστασία της ελεύθερης διεξαγωγής των εκλογών της 7ης Νοέμβρη.
  4. Την άμεση αποκατάσταση των εγκαταστάσεων του εκλογικού περιπτέρου από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Σχόλια
  1. […] ημέρες μετά τον Εμπρησμό του προεκλογικού περιπτέρου του Κινήματος στην Πόλη στα Ιλίσια, “άγνωστοι” […]

Σχολιάστε