Επίθεση πιτμπουλ σε γυναίκα στο κέντρο της πόλης μας.

Posted: 20 Δεκεμβρίου, 2012 in Από αλλού

από zografou.net

Χθες το μεσημέρι σε κατάστημα ρούχων επί της λεωφόρου Παπάγου στον αριθμό 103 και έξω από γνωστό κατάστημα ρούχων της πόλης μας γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου σκηνικού βίας.

Ιδιοκτήτης 2 σκυλιών πιτμπουλ τα οποία δεν είχε με αλυσίδα αλλά ελεύθερα άρχισαν να καταδιώκουν κάποιες γάτες στην περιοχή.Δυστυχώς ένα εξ αυτών κρατούσε το πόδι μιας γάτας που προφανώς είχε σκοτώσει κάποια μέτρα πιο πάνω.

Στην θέα αυτής της κατάστασης ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων ζήτησε εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη των σκυλιών για ποιο λόγο τα έχει ελεύθερα ενώ αυτά είναι άκρως επιθετικά. Επιθετικά όμως ήταν τα σκυλιά όπως αποδείχθηκε από τον ιδιοκτήτη τους γιατί αυτός άμεσα άρχισε να την υβρίζει και να την απειλεί ότι θα της σπάσει το μαγαζί ενώ σε κάποια στιγμή ένα από τα 2 πιτμπουλ της επιτέθηκε στο πρόσωπο προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό.

Αμέσως μετά απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο μαζί με τα σκυλιά του.

Παρότι καλέστηκε η αστυνομία 4 φορές δεν ήρθε κανείς. Άμα ήταν φυσικά τίποτα μαθητές που πήγαιναν σε κάποια απεργιακή κινητοποίηση η αστυνομία μπορούσε να διαθέσει δεκάδες αστυνομικών από τις μονάδες καταστολής. Για τον τραυματισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ζωγράφου από ένα επικίνδυνο εγκληματία όμως προφανώς δεν της περισσεύουν δυνάμεις.

Προσέξτε όμως τώρα αυτό το απίστευτο περιστατικό τι διαστάσεις παρολίγον να πάρει για όλη την πόλη μας.

Ο δράστης είναι μάλλον αλβανικής καταγωγής. Προτού ακούσω κανένα σχόλιο να διευκρινίσουμε ότι έχουμε γνωρίσει πολλούς επιθετικούς κάφρους με επιθετικά σκυλιά στους δρόμους ελληνικής καταγωγής. Η καφρίλα δεν αποτελεί χαρακτηριστικό μιας φυλής.

Βλέποντας λοιπόν κάποιοι από τον κόσμο ,που εύλογα συγκεντρώθηκε στο σημείο, την αστυνομία να μην προσέρχεται αποφάσισαν κάποιοι ανεγκέφαλοι να καλέσουν την Χρυσή Αυγή βασιζόμενοι όπως αντιληφθήκατε στην αλβανική καταγωγή του δράστη.

Η Χρυσή Αυγή στο τηλέφωνο απάντησε θετικά , όπως τουλάχιστον άφησε να διαρρεύσει ένας από τους φερόμενους ως καλούντες (την αξιοπιστία των λεγομένων του αδυνατούμε να επιβεβαιώσουμε) στην έκκληση αυτή για βοήθεια αλλά μετά από την ανακάλυψη του γεγονότος ότι το ΚΚΕ είχε την ίδια στιγμή συγκέντρωση (προγραμματισμένη ) στην παρακείμενη Πλατεία Γαρδένια αποφάσισαν να μην ανηφορίσουν προς την πόλη μας.

Δεν χρειάζεται να σας αναφέρουμε νομίζουμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν συναντηθεί (κατά τύχη) με μέλη του ΚΚΕ.

Τελικά η ζωή δημιουργεί σενάρια που ούτε και ένας ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να έχει συγγράψει.

Θα θέλαμε κλείνοντας να ζητήσουμε την συνδρομή όλων όπως εντοπιστεί ο συγκεκριμένος αλητάμπουρας που πολλές φορές έχει θεαθεί στην Βίλα Ζωγράφου να βγάζει τα σκυλιά του και αν είναι δυνατόν να τραβηχθεί φωτογραφία του ώστε να αναλάβει η ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη τον θεσμικό τους ρόλο στην αντιμετώπιση τέτοιων εγκληματιών και στην απόσυρση τους από τους δρόμους.

Παρακαλούμε λοιπόν για να μας στείλετε στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη στο email μας admin@zografou.net

Σχόλια
  1. Ο/Η zwgrafiotis λέει:

    syggnwmi alla gia pio logo emplekeis mia katalipsi me auto to 8ema…i villa einai anoixth gia olous kai dn elegxete ka8e enas pou mpainei…epipleon lupamai gia thn gunaika alla dn uparxei periptwsh emplokhs ths villas me tis astynomikes dunameis……ligo provokatoriko to oti anafereis thn villa

  2. Που εμπλέκεται η Βίλα με το όλο θέμα; Στην αναφορά ότι για να συλλάβουν τα παιδιά πού συμμετείχαν στην απεργιακή πορεία έστειλαν ένα κάρο αστυνομικούς ενώ για ένα εγκληματία μέρα μεσημέρι στου Ζωγράφου δεν έστειλαν ούτε καν ένα περιπολικό ; Μην μου πεις ότι θεωρείς εμπλοκή της Βίλας το γεγονός ότι αναφέραμε ότι αυτός βγάζει τα σκυλιά του στην ευρύτερη περιοχή της Βίλας; (ξέρεις Βίλα Ζωγράφου ονομάζουν οι Ζωγραφιώτες όλο τον χώρο και όχι μόνο το οίκημα) Αυτό θεωρείς προβοκατόρικο;

    Ρε γαμώτο να ακούμε θεωρίες συνωμοσίας για το zografou.net και μένα προσωπικά που έχω αρπάξει ξύλο και προσαγωγές άιντε να το καταλάβω ζούμε σε πονηρούς καιρούς.

    Όμως το να μην προβληματιζόμαστε να αναθέτουμε την επιχείρηση των κατηγορουμένων μας στο δεξί χέρι του Καζάκου που όπως αναφέρουν πολλά έντυπα και μη μέσα έλαβε το χρίσμα της διαδοχής στην παράταξη ΔΑΔΑ, να μην μας προβληματίζει ότι την ημέρα των συλλήψεων παρών ήταν δημοτικός σύμβουλος που έκανε λόγο για τρομοκρατία της αριστεράς στο δημοτικό συμβούλιο και ότι η κατάληψη στηρίζεται στην ανοχή του εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενου δήμαρχου Κώστα Καλλίρη μου φέρνει μια φράση στο μυαλό. Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο στάρι .

    Θανάσης Δαβαλάς

  3. Ο/Η γείτονας πανάθας λέει:

    Μα και προφανώς και δεν πάει η αστυνομία για τέτοια… ώστε να λένε «που είναι η αστυνομία?-ασε θα πάρω τη χα»… αλλά αυτο δεν είναι λύση… αν ήταν έλληνας καγκουρας? πάλι τη χα θα φώναζαν?
    γνωστές οι μεθοδεύσεις τους.
    ωστόσο θρασυδειλοι που έχουν τα σκυλιά αιχμάλωτα στην πείνα, κάνοντας τα φονικές μηχανές για να καλύψουν τα κενά της «μαγκιά» τους δεν χωράνε στη γειτονιά μας χωρίς διακρίσεις!!!
    πηγαίνω τον τετράποδο φίλο μου στη βίλα -όπως και αρκετός κόσμος- και τον λεγόμενο σιχαμένο τύπο δεν τον έχω δει…το κλίμα εκεί είναι σαν της παιδικής χαράς για τους μικρούς μας φίλους και δεν υπάρχουν εντάσεις…
    Παρακαλώ να μην μας παραπληροφορείτε με ανούσιες λεπτομέριες -που δεν ισχύουν κιόλλας- !
    όποιος τον βρει να του δώσει ότι του αναλογεί…και αυτό δεν είναι το ρατσιστικό μίσος…αλλά κοινωνικό…
    Υ.Γ.: μπράβο στο σαιτ σας για τη δουλειά που κάνει και χαιρόμαστε να βοηθάμε 🙂

Σχολιάστε